Samsung a dezvăluit noua gamă de casete Wind-Free ™

0

Samsung Electronics Air Conditioner Europe a organizat în Berlin prima conferință de vânzări a companiei

Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a ținut prima sa conferință de vânzări la Berlin, în perioada 18-21 ianuarie. Având sediul la Amsterdam, SEACE s-a poziționat ca o nouă organizație europeană pentru soluții de climatizare.

În cadrul conferinței, reprezentanții Samsung au prezentat SEACE și direcția sa strategică, precum și acțiunile concrete ale organizației, pe termen lung și scurt. Samsung a dezvăluit, de asemenea, noua serie de Casete Wind-Free™.

În plus, SEACE a lansat site-ul www.samsung.com/climate care este disponibil în mai mult de 25 de versiuni locale și care se va extinde, astfel încât să acopere și alte piețe europene. Noul site oferă o navigare ușoară, acces la informații complete despre produse, soluții pentru segmente specifice și explicații detaliate privind inovațiile soluțiilor Samsung de climatizare.

În cadrul Conferinței de vânzări SEACE, Samsung și-a dezvăluit noua gamă de casete Wind-Free ™ pentru anul 2018, inclusiv premiera europeană a casetei Wind-Free ™ în 4 direcții. Dispersând ușor aerul prin intermediul a 10.000 până la 15.700 micro orificii în modul Wind-Free ™, gama inovatoare de casete de la Samsung elimină curenții reci deranjanți și creează experiența unei atmosfere calme în medii precum locul de muncă și săli de întâlniri, pentru a spori confortul.

Versiunea casetei Wind-Free ™ cu 4 direcții are o lamă largă și optimizată, cu 31% mai mare și care poate dubla cantitatea de aer eliberat, în comparație cu casetele convenționale. De asemenea, poate garanta o circulație mai bună a aerului în medii interioare. În plus, caseta cu 4 direcții este echipată cu funcții și opțiuni precum Samsung Super Plasma Ion (SPI) pentru îmbunătățirea calității aerului din interior prin filtrare ultra-fină a aerului și senzori inteligenți pentru economisirea energiei prin senzori de mișcare și senzori de umiditate.

 

 

 

Share.

Leave A Reply