Cu aparatul de aer conditionat Beko cu WiFi va puteti programa din timp si de la distanta confortul termic

0

Cum ar fi ca in aceste zile caniculare de vara, cand ajungeti acasa de la munca, sa fiti intampinati de o briza racoroasa? Cum ar fi posibil? Cu noul aparat de aer conditionat de la Beko BDIN 120, pe care il poti controla de la distanta printr-o aplicatie, acest vis devine realitate.

Cand va decideti ca doriti sa va indreptati spre casa trebuie doar sa setati temperatura dorita si va relaxati in confortul casei dvs cand ajungeti, chiar daca afara temperaturile depasesc pragurile de confort termic.

aparatul de aer conditionat Beko

Aparatul de aer conditionat Beko BDIN 120 e dotat cu functia Zone Follow care, datorita unui senzor din telecomanda aerului conditionat, va detecta automat temperatura din zona camerei in care va aflati si va ajusta setarile pentru a va asigura temperatura optima. Puteti seta inclusiv momentele in care aparatul sa porneasca sau sa se opreasca automat si va bucurati de un somn odihnitor pe timpul noptii.

Aparatul de aer conditionat Beko cu Wifi este dotat si cu un generator de ioni negativi, care sparge moleculele de aer in particule cu incarcare pozitiva si negativi si sterilizeaza praful si moleculele bacteriene, astfel nu trebuie sa va mai faceti griji legate de calitatea aerului din casa.

aparatul de aer conditionat Beko

Nici nivelul crescut de umiditate din casa din perioadele ploioase nu trebuie sa va mai ingrijoreze, pentru ca puteti activa functia de dezumidificare a aparatului conditionat, separat de functia de racire. Mai mult decat atat, aparatul e dotat si cu o functie speciala SelfClean, care impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului.

Dupa ce opriti aparatul, fie din modul „racire” sau „incalzire”, acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, cat timp se evapora apa de condens. Aparatul are si functie de incalzire, ceea va permite sa mentineti o temperatura placuta in zilele racoroase de toamna, fara sa mai fie nevoie sa porniti centrala termica. Chiar si in zilele geroase de iarna va puteti baza pe aparatul de aer conditionat Beko, intrucat acesta poate functiona in parametri optimi chiar si la temperaturi exterioare de pana la -15 grade.

Daca va faceti griji legate de consumul ridicat de energie trebuie sa stiti ca aparatul de aer conditionat Beko selecteaza automat modalitatea optima de functionare, in functie de temperatura din interiorul camerei. Si nu doar atat, pentru a reduce consumul, aparatul raceste sau incalzeste treptat atmosfera, pentru a ajunge la temperatura ambientala selectata intr-un interval de 2 ore.

Il puteti gasi pe siteul emag

 

Share.

Leave A Reply