Ce face un aparat de aer conditionat portabil

0

Aparatul de aer conditionat mobil are ca principal avantaj faptul ca nu ocupa foarte mult spatiu si ca poate fi mutat in orice incapere, in functie de preferintele fiecaruia. De asemenea, transportarea lui se face foarte usor, gratie rotilor de la baza.

Aparatul de aer conditionat mobil este o solutie economica si practica. Daca locuiesti intr-un apartament cu un spatiu restrans, acest tip de aparat este cel care ti se potriveste cel mai bine. Totodata, aparatul are si functie pentru producere de aer cald, pentru noptile geroase de iarna. Multe astfel de dispozitive au si o functie de dezumidificare, pentru a reduce nivelul de umiditate din casa si a preveni diferite afectiuni care te pot imbolnavi.

aparat de aer conditionat portabil

Trebuie sa fii foarte atent si sa alegi un aparat care este dotat si cu tub pentru ca aerul cald produs in timpul verii sa fie eliminat in exterior. Unele dispozitive fara tub sunt echipate cu filtre de ionizare, de aer sau de apa care ajuta la eliminarea acestui aer cald de care nu ai nevoie in zilele calduroase.

Multe astfel de aparate mobile sunt dotate si cu ecran de tip touchscreen, care iti ofera posibilitatea sa vizualizezi toate functiile pe care acesta le are. Greutatea unui astfel de aparat poate ajunge si la 35 de kg, depinzand de modelul pe care il alegi. Capacitatea de racire este destul de mare, un singur aparat fiind capabil sa raceasca si o incapere de 120 mp.

Share.

Leave A Reply