Bere la temperatura perfecta: HEINEKEN SUB.

2

Facem gratar, primim musafiri, ne relaxam la un meci. Ce poate fi mai potrivit decat o bere la temperatura perfecta: HEINEKEN SUB?

Temperatura ideala de consumat berea este intre 6 si 12 °C. Pentru berile tari, se pot adauga 2-3 grade in plus, iar cele mai slabe pot fi servite la temperaturi intre 3 si 8 grade. Dozele de bere se pot pastra tot in frigider si niciodata la congelator. Pentru o spumare perfecta, berea se toarna la mijlocul paharului inclinat la 45 de grade.

Ca sa nu va mai complicati viata cu cate grade, cum, cat, Heineken transforma intr-o experienta de neuitat servitul berii acasa. Pentru aceasta, HEINEKEN a creat THE SUB, impreuna cu designerul Marc Newson si Krups.

bere acasa

Heineken Sub este disponibil în 2 versiuni: Aluminiu si Total Black si asigură menținerea temperaturii ideale a berii la 2 ° C.

Cum functioneaza? Dupa ce “Pet-ul” de 2 litri a stat la frigider si s-a racit, turnati berea in SUB. Atunci când lumina din fața aparatului isi schimbă culoarea, s-a ajuns la temperatura perfecta pentru a turna berea. Torp (pet-ul de reincarcare) are o capacitate de aproximativ 8 pahare de bere si poate fi convenabil depozitat în frigider.

Ce inseamna bere la temperatura perfecta: HEINEKEN SUB? Care este avantajul de a avea un SUB? Odata introdusa în aparat, berea este pastrata rece, la temperatura ideala, 15 zile de la deschidere, fara a-si pierde din gust sau parfum, evitandu-se oxidarea.

Berile disponibile în varianta Torp sunt: Heineken, Affligem, Desperados, Pelforth, Wieckse Witte, Moretti, Tiger, Brand Up si Brand Weizen.

bere acasa

Pentru mai multe detalii vizitati www.THE-SUB.com.

 

 

Share.
  • Dragos

    Si care ar fi pretul aproximativ?

    • electrozona

      200 de lire, cam atat costa o bere rece:)))