Bosch ComfortLine, pentru un start perfect al zilei!

1

Noul set de mic dejun Bosch ComfortLine dovedește că tehnica și designul pot fi combinate:

  • „ un design sofisticat din oțel inoxidabil pentru noile aparate de micul dejun
  • o tehnologie inteligentă si funcții inovatoare pentru plăcerea de a savura o cafea perfecta, un ceai aromat sau un mic dejun sanatos
  • consum redus de energie

Bosch ComfortLine

Pe langa meniul user-friendly și rezultatele perfecte obtinute, seria Bosch ComfortLine stabileste si noi standarde vizuale. Acum este o incantare sa privesti aparatele Bosch.

Cafeaua de dimineata

Noua mașină de cafea cu filtru garantează savoarea unei cafele perfecte, chiar înainte de prima înghițitură. Design-ul sofisticat din oțel inoxidabil este, de asemenea, foarte atrăgător si elegant. Tehnologia inteligenta și funcțiile inovatoare fac utilizarea aparatului foarte simpla, chiar și atunci când sunteti încă pe jumătate adormiti.

Bosch ComfortLine

Și ce zici de ceai?

Pentru cei care iubesc o ceașcă buna de ceai, Bosch le vine in ajutor cu ibricul de 1,7 litri, fabricat din oțel inoxidabil, cu un filtru anti-calcar detașabil. Utilizarea simplă este combinată cu optiunile practice (cum ar fi manevrarea ceainicului cu o singură mână), precum și cu aspectul elegant ușor de integrat în orice design de bucătărie. Datorită funcției O ceașcă, fierbătorul funcționează perfect chiar și cu cantități mici de apă. Astfel economisiti timp si energie.

Bosch ComfortLine

Prajitorul de paine

Calde și crocante sau moi si pufoase – oamenii au standarde diferite atunci când vine vorba de pâinea prăjită perfect pentru micul dejun. Pentru Bosch, acest lucru este complet realizabil, datorită funcțiilor incorporate, a celor șase nivele de rumenire variabile si a functiei de dezghetare. Prăjitorul compact Bosch ComfortLine este fabricat din oțel inoxidabil cu un design atractiv si tehnologie inteligenta. Spune adio feliilor de paine arse la exterior si neprajite in interior. Rumenirea se face uniform, pentru a obtine cele mai delicioase rezultate.

Bosch ComfortLine

 

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Bosch ComfortLine, pentru un start perfect al zilei!

Leave A Reply