Bucura-te de sarbatori, masa o face Breville Ultimate Grill DuraCeramic!

1

In ultimii ani masa de Crăciun nu mai înseamnă doar carne de porc. Sunt multi invitati care prefera pește, fructe de mare sau legume preparate la grătar. Cum faci sa fii o gazda care reuseste sa raspunda cerintelor tuturor?

Breville Ultimate Grill DuraCeramic

Daca nu vrei sa afumi toata casa, dar vrei totusi sa prepari ceva la gratar, Ultimate Grill DuraCeramic™ de la Breville Romania este aparatul ideal, ușor de pregătit și de curățat. Suprafața platanelor detașabile pe care sunt gătite preparatele dorite este protejată cu strat dintr-un material de ultimă generație: DuraCeramic™, un material foarte rezistent care ajunge mult mai mai repede la o temperatura optimă pentru gătit.

Stratul Duraceramic natural este proiectat pentru a transfera căldura mai rapid și mai eficient decât straturile neaderente standard – ceea ce face ca mesele delicioase preparate acasă să fie gata mai repede. De asemnea, platanele detașabile ale produsului sunt foarte ușor de curățat, atât manual, cât și în mașina de spălat vase.

Breville Ultimate Grill DuraCeramic

În gama DuraCeramic™ mai sunt și alte produse pe care le poți folosi cu ușurință. Poți prepara un sandwich cald la Toasterul Breville Deep Fill DuraCeramic™  sau le poți indulci dimineața celor dragi pregătindu-le câteva clătite pufoase cu ajutorul aparatului Sandwich Press DuraCeramic™ de la Breville România, un aparat ideal care îți va răsfăța diminețile anului 2017.

 

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Bucura-te de sarbatori, masa o face Breville Ultimate Grill DuraCeramic!

Leave A Reply