Care este cea mai buna culoare pentru peretele pe care vom folosi proiectorul? Când cumperi un proiector, nu este neaparat nevoie sa cumperi si un ecran pentru proiectie. Din motive financiare sau din motive de spatiu. Ca sa rezolvi aceasta problema va trebui insa sa cumperi ceva: o pensula si o cutie de vopsea.

culoare perete 1

In salile de cinema ecranele de proiectie sunt albe, ceea ce inseamna ca albul este cea mai buna culoare pentru vizionat. Albul de acasa insa s-ar putea sa fie prea stralucitor si sa altereze calitatea imaginii. Totusi, exista un truc care va face sufrageria voastra sa se transforme intr-o adevarata sala de cinema.

Dacă vopseaua se amestecă 3 părți alb și una gri, vom obtine un ton alb murdar, mai mat, care va “imita” un ecran adevarat. Evident, daca vopsitul a fost facut cum trebuie.

Se recomandă ca si ceilalti pereti sa fie de culoare închisă, astfel încât nici o strălucire sau reflexie sa interfereze cu proiectorul.

Asadar, vizionare placuta!

Share.
  • hilcon

    Ideea propusă este interesantă, însă noi vă propunem o altă variantă – foarte eficientă din d.p.d.v financiar (40 lei / mp) – vopseaua specială pentru videoproiecții! Se vinde în găleți de 1 litru, cantitate suficientă pentru un ecran de 7 mp. Caracteristicile ei depășesc orice așteptare: o îmbunătățire generală a imaginii proiectate cu 30%, un contrast mai înalt, culori mai vibrante, negru închis, vizibiliatate foarte bună din orice unghi. Firma importatoare oferă garanție 100% banii înapoi! Există trei variante de vopsea: de interior, de exterior și pentru proiecție din spate pe sticlă. Pentru detalii tehnice, opinii clienți, întrebări frecvente, prețuri, instrucțiuni etc: http://www.vopsea-ecran-proiectie.ro

  • Mario V

    CORECT!!! La 40lei /mp plus ca vopseaua asta se da numai cu pistolul deci tre sa-ti mai cumperi si pistol de vopsit, inca cca 200 lei, deci la un ecran de 7-8 mp + pistol ajungi undeva la 500 lei „o nimica toata”