Teppanyaki Pro Riviera&Bar: mancare japoneza acasa

0

Cu Teppanyaki Pro Riviera&Bar, Japonia e in farfuriile noastre. Riviera&Bar, prezinta noul sau Teppanyaki Pro care iti permite să gusti din toate plăcerile și beneficiile bucătăriei japoneze. Placă de oțel inoxidabil, zonă dublă de gătit, 4 trepte de încălzire, spatule, clopot de inox, totul pentru a deveni un adevărat chef nipon.

Screen Shot 2016-03-24 at 6.05.30 PM

Deoarece are o placă solidă din oțel inoxidabil, noul Teppanyaki Pro Riviera&Bar iti permite să gătesti acasă chiar dupa metoda japoneza teppanyaki. Principiul este simplu, alimentele se pregatesc pe o placa fierbinte in suc propriu cu foarte putina grasime sau chiar deloc. Vorbim de un fel de a gati extrem de sanatos care se preteaza la tot ceea ce inseamna carne, peste, legume, fructe de mare.

Screen Shot 2016-03-24 at 6.05.17 PM

Placa are 2 zone de gătit independente. Fiecare poate fi controlată printr-un termostat cu indicator luminos in 4 trepte:

  • mentinerea temperaturii de la 60 până la 90 ° C,
  • reîncălzire de la 110 la 140 ° C,
  • pentru legume, carne tocată sau felii subtiri, peste, fructe de mare, ouă de la 160 la 190 ° C,
  • pentru carne și pește la grosimi standard (fripturi, fripturi ochi coaste, fripturi de somon de la 200 până la 230 ° C.

Placa de gatit vine si cu 2 spatule si o „cupola” de inox care permite protejarea alimentelor, asa incat sa nu se usuce.

Caracteristici Teppanyaki Pro Riviera&Bar  Putere – 1830 W – 2180 W 2 zone independente de încălzire 4 niveluri de căldură jgheab și sertar pentru grăsime compartiment de stocare a cablului Accesorii : clopot din oțel inoxidabil ( Ø 20 cm ) 2 spatule mari din oțel inoxidabil Dimensiuni : H 10.5-49.5 L – P 40.5 cm Greutate 6,9 kg Prețul recomandat de vânzare cu amănuntul € 380.

 

Share.