Tefal Mini Chefs – tigăi pentru cele mai gustoase clătite

0

Cui nu-i plac clătitele? Cu ciocolată, cu dulceață de la bunica sau mai sărate cand ți-e foame de ceva bun? Și mirosul care cuprinde întreaga casă și-ti aduce aminte de zilele de week-end…

Vestea bună este că acum poți să faci clatite mult mai ușor, fără să se mai lipească de tigaie. Mai mult, noile tehnologii Tefal te anunță cînd tigaia ta a ajuns la temperatura optimă pentru a găti. Află mai multe despre tehnologiile Tefal de la Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager | Groupe SEB. 

Tefal Mini Chefs – secretul celor mai gustoase clătite

Noile tigăi în ediție limitată Tefal Mini Chefs sunt disponibile în 3 variante: Mexic, Italia și Franța și te invită în cele mai yummy aventuri. Cei 3 Mini Chefs au fost realizați prin tehnologia cu injectare cu cerneală, ce permite decorarea atractivă a bazei tigăilor fără să le afecteze rezistența.

În plus, indicatorul Thermo-Spot®, ce se află chiar în mijlocul tigăii, îţi va spune când aceasta a atins temperatura optimă pentru a începe să găteşti. Iar datorită învelișului interior antiaderent nu este nevoie să folosești ulei. Niciun preparat nu se va lipi, iar tigaia se va curăța foarte ușor.

Ceea ce e și mai funny, e că după ce ai terminat de gătit nu trebuie să ascunzi tigaia, poti să o folosești drept element de decor. Roma, Paris sau Cancun? Tu unde vrei să călătorești când intri în bucătăria ta?

 

 

Share.

Comments are closed.