Fierul de calcat iQ300 Siemens cu abur si talpa multidirecțională

0

Siemens prezinta cel mai versatil aparat din seria iQ, fierul de călcat iQ300 cu aburi si talpa multidirectionala.

fierul de călcat iQ300 Siemens cu abur si talpa multidirectionala

  • Dimensiune compactă
  • Putere maximă – 2.400 sau 2.800 watti
  • Numeroase caracteristici, cum ar fi talpa speciala Titanium Glissée360 ° pentru un calcat usor si rapid
  • Funcția de control Start-Stop asigură protecție atât pentru utilizator cat și pentru țesături datorită senzorilor de control pozitionate pe mâner
  • Modulul 3antiCalc previne calcifierea apei in aparat, astfel durata de viață a fierului extinzandu-se considerabil
  • Design atractiv

Un studiu recent arata ca in medie petrecem 3 ore pe saptamana pentru a calca haine.

Rapid și flexibil

Datorita talpii multidirecțională TitaniumGlissée360 °, fierul de călcat cu abur alunecă usor pe fiecare articol de îmbrăcăminte. Spuneti adio vremurilor cand calcatul unei camasi presupunea un efort fizic epuizant, iar rezultatul nu era niciodata perfect – cute greu de netezit! Talpa unica a fierului de calcat iQ300 alunecă perfect în toate direcțiile – înainte, lateral și in spate si va ajuta sa terminati de calcat bluza preferata cat ai clipi. Grație senzorilor de control Start-Stop integrati în mâner, aburul eliberat de fier se oprește automat atunci când aparatul nu este utilizat – și, de asemenea, porneste automat atunci când începeti sa calcati.

fierul de călcat iQ300 Siemens cu abur si talpa multidirectionala

Practic și sigur

Sistemul AdvancedSteam este complet automat și asigură ca aburul sa ajunga exact acolo unde este necesar datorită formei perfecte și dispunerea orificiilor de evacuare. Este ca si cum fierul de calcat cu abur iQ300 are o minte proprie. Aparatul din noua gamă de la Siemens preia si sarcina de auto-curățare. Datorită funcției 3AntiCalc, care include un sistem SelfClean, Calc’nClean și Anticalc, depunerea de calcar in rezervorul fierului este impiedicata.

Share.

Leave A Reply