Frigiderul IQ700 side-by-side de la Siemens iti supravegheaza alimentele cu ajutorul camerei video incorporate.

1

Ti-ai facut cumparaturile pentru weekend? Frigiderul IQ700 side-by-side de la Siemens, te ajuta sa verifici de la distanta ce alimente ai nevoie sa cumperi. Camera video incorporata capteaza cate două imagini din interiorul frigiderului, iar apoi prin intermediul aplicatiei Home Connect iti transmite imaginile direct pe smartphone sau tableta. Frigiderul are un design elegant, ideal pentru toți cei care iubesc stilul de viață spontan și independent – dar totuși doresc să păstreze controlul asupra casei lor.

Frigiderul IQ700 side-by-side de la Siemens

În afară de verificarea alimentelor folosind camera foto, frigiderul IQ700 side-by-side de la Siemens oferă avantaje și posibilități suplimentare. Sunteti informat imediat pe dispozitivul mobil dacă temperatura din frigider se ridică brusc – de exemplu ușa compartimentului de congelare nu a fost închis în mod corespunzător. Puteti seta de la distanta diferite opțiuni speciale, in functie de nevoile dumneavoastra.

Control digital al tuturor zonelor de depozitare!

Frigiderul IQ700 side-by-side de la Siemens oferă sfaturi valoroase pentru cei care fac cumpărături mai rar, dar doresc in continuare alimente proaspete. Datorita sistemului de racire constante multiAirflow si a zonelor cu clima hyperFresh produsele alimentare raman proaspete pentru mai mult timp. Salatele, fructele si legumele crude rămân fresh până la de două ori mai mult timp în sertarul hyperFresh Plus. Asta deoarece umiditatea poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Home Connect. Temperatura din al doilea sertar, hyperFresh Zone, este mai mică decât în restul frigiderului, ideal pentru depozitarea pestelui sau a carnii. Multumita aplicatiei Home Connect primesti cele mai utile sfaturi, de la aranjarea eficienta a produselor, pana la detalii nutriționale despre alimente.

Frigiderul IQ700 side-by-side de la Siemens

Gheata la comanda!

Umplerea cu apă a tavitelor speciale de gheata este de domeniul trecutului. Acum nu mai este nevoie sa astepti, cuburile de gheață cad pur și simplu în pahar in orice moment doresti.

In interior, frigiderul este format din rafturi de sticlă cu înălțime reglabilă și sertare transparente. Împreună cu sistemul de iluminare cu LED acest lucru asigură o curatare precisa si eficienta a compartimentelor.

Frigiderul IQ700 side-by-side de la Siemens

In cazul in care aveti nevoie de o congelare rapida a unor produse de dimensiuni mai mari (carne) funcția de super-congelare este ideala de utilizat. Aceasta crește temporar performanțele aparatului și, astfel, se asigură că toate elementele noi adăugate sunt înghețate, fără a pierde calitatea produselor.

Functia NoFrost previne formarea stratului de gheata si astfel, sarcina plictisitoare de dezghetare a frigierului este eliminata, lăsându-va mai mult timp pentru activități plăcute.Frigiderul IQ700 side-by-side de la Siemens

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Frigiderul IQ700 side-by-side de la Siemens iti supravegheaza alimentele cu ajutorul camerei video incorporate.

Leave A Reply