5 gratare electrice usor de folosit

0

Ideale pentru a găti carne, pește sau legume fără a se adăuga ulei, grătarele electrice pot fi de asemenea utilizate în aer liber, atâta timp cât există o priză la îndemână.

Avantajele gratarului electric

  • Piesele care formează corpul gratarelor electrice sunt echipate cu serpentine de încălzire prin care trece curentul electric. Există doua categorii de gratare: cele cu deschidere la 180 de grade, pe care se poate gati pe ambele parti sau cele cu o singura suparafat de gatire si capac.
  • Majoritatea placilor au o parte netedă, pentru a praji alimentele si o parte cu striatii pentru preparate grill sau gătit tradițional. Plăcile sunt realizate din materiale rezistente cu suprafata antiaderenta, usor de îndepărtat si pretabile pentru curatarea la mașina de spălat vase.
  • Puterea poate varia de la un minim de 800W la un maxim de aproximativ 2400W.
  • Puteti regla intensitatea temperaturii in functie de mancarea gatita iar, timer-ul va ajuta sa tineti sub control timpul de gatire.
  • Dispozitivul anti-fum este ideal în cazul utilizării gratarului în medii închise.

Gratarul Philips HD6360/20 vine cu un intensificator de arome pentru a îmbogăți gustul alimentelor cu miresme de fum de lemn, condimente, ierburi sau vin. Capacul de sticlă permite mentinerea mancarurilor si a preparatelor calde si gustoase. Temperatura este reglabila de la 70 ° C până la 230 ° C. Putere este de 2000 W. Pret 530 Ron

gratare electrice

Gratarul Russell Hobbs este echipat cu o placă de gătit detașabilă ce poat fi spălata într-o mașină de spălat vase și o tavă de scurgere pentru excesul de grăsime. Cu puterea de 1500 W vă permite să ajungeti rapid la temperatura ideala pentru gătit. făcându-l gata de utilizare în câteva minute. Pret 200 Ron 

gratare electrice

De’Longhi BG500C este o plita din aluminiu turnat cu suprafata antiaderenta ceramică, o conductivitate termică ridicatăsi rezistentă la zgârieturi. și care. Plita menține o temperatură uniformă pe întreaga suprafață pentru a gătit diferite produse alimentare. Pret 550 Ron. www.delonghi.com.

gratare electrice

Gratarul electric Ariete Barbeque 760/2 este prevazut cu un capac din oțel inoxidabil si un termostat detasabil pentru reglarea temperaturii, astfel incat dupa preparare, gratarul devine o tava perfecta pentru servirea direct la masa a delicioaselor preparate. Are o putere de 2000 W și este ideal pentru prepararea carnii si a legumelor. Pret 480 Ron.

gratare electrice

Cu o temperatura ce poate fi reglata pana la 220 de grade, cu Heinner Grill poti prepara orice fel de carne, de la vita pana la peste. In functie de necesitati, poti încălzi panini sau poti sa-ti faci un burger gustos. Pentru a se adapta la toate tipurile de carne, ajustarea înălțimii se face până la 5 cm. In felul acesta, carnea iese bine gătită pe ambele parti. Pret: 188 RON. 

1

Share.

Leave A Reply