HARAC

HARAC, un cutter cu designul si precizia unui mouse

HARAC Line Paper Cutter este facut dupa modelul unui mouse de computer, cu un buton care, atunci cand este apasat, coboara o lama care poate taia forme cu o precizie absoluta.

Dupa mai mult de un deceniu de utilizare, mainile noastre s-au obisnuit sa manevreze mousi de calculator cu o dexteritate incredibila. Poate acesta este motivul pentru care designerii au ales aceasta forma pentru cutter-ul HARAC.HARAC

Lama cutter-ului HARAC este construita astfel incat sa poata functiona in toate directiile si nu trebuie sa va schimbati constant pozitia hartiei pentru a obtine o taiere precisa. Prin designul sau inovativ lama este plasata departe de mana dvs., astfel nu veti avea nici o obstructie vizuala in timpul taierii. Introducerea unui buton pe care il puteti apasa face ca toata experienta sa fie extrem de familiara si similara cu cea a unui mouse… facandu-va sa va simti ca lucrati in Photoshop sau Corel, cu exceptia faptului ca instrumentul de taiat este real!

HARAC

O simpla apasare a butonului activeaza lama in timp ce coboara pe hartie. Eliberati butonul si lama se ridica, in siguranta, la loc. Eficace si ingenios, reinventarea cutter-ului conventional este strans legata si de siguranta, prin ascunderea lamei este redus riscul de a va provoaca taieturi accidentale.


Puteti cumpara cutterul HARAC de aici.