De 1 Mai Heinner Grill te face „chef” peste gratare !

0

De 1 Mai Heinner Grill te face „chef” peste gratare! Mici, gratar? Carnea sa fie bine facuta, medie, suculenta, in sange? Sa ne pregatim cum se cuvine pentru perioada urmatoare! Cu o temperatura ce poate fi reglata pana la 220 de grade, cu Heinner Grill poti prepara┬áorice fel de carne, de la vita pana la peste. Fara fum!!!

Iar asta nu este tot. E adevarat ca poti sa faci in no time cel mai bun gratar, fara fum si fara foc, dar noul model de top de la Heinner se distinge in primul prin versatilitatea sa cand vine vorba de diferitele feluri in care poate fi utilizat: se poate transforma pe rand in gratar, tav─â sau incalzitor de Panini. Burgeri, carnaciori, sandwich-uri, peste, chiar si produse de patiserie se pot coace, praji sau incalzi la grill.

Grill-ul ofera o suprafata de incalzire de 23 x 29 cm, care poate fi dublata, datorit─â sistemului s─âu de deschidere completa a celor doua placi. In felul acesta Grill Panini de la Heiner Master Collection este potrivit pentru prepararea alimentelor pentru 8 persoane.

Grill-ul poate fi utilizat în 2 moduri:

pozi╚Ťia ├«nchis─â

gratar

In functie de necesitati, poti ├«nc─âlzi panini sau poti sa-ti faci un burger gustos. Pentru a se adapta la toate tipurile de carne, ajustarea ├«n─âl╚Ťimii se face p├ón─â la 5 cm. In felul acesta, carnea iese bine g─âtit─â pe ambele parti.

pozitia deschisa

heinner1

Gratarul electric este alternativ tav─â sau gratar in functie de placa folosita. Placa superioara poate fi deschisa la 180┬░. Ta╠ćiat╠Ži alimentele pe care urmeaza╠ć sa╠ć le friget╠Ži ├«n buca╠ćt╠Ži ÔÇĘcu o grosime nu mai mare de 10 mm.ÔÇĘ Asigurat╠ŽiÔÇÉva╠ć ca╠ć, ├«n timpul funct╠Žiona╠ćrii, cutia de scurgere este pozit╠Žionata╠ć pe masa╠ć, sub aparat, astfel ├«nc├ót sa╠ć poata╠ć colecta reziduurile de gra╠ćsime care provin de pe placa de coacere. Unget╠Ži placa cu put╠Žin ulei sau unt.

Suprafat╠Ža cu striat╠Žii se preteaza╠ć doari pentru carne, care trebuie sa╠ć fie ├«n cantitatea corespunza╠ćtoare.

heinner 3

Cu o putere de 1800 W, dispozitivul Heinner ofera temperaturi de gatire p├ón─â la 220┬░C. Vara asta nu ai nevoie de un gratar in curte pentru a ob╚Ťine burgerii sau micii perfecti.

Noul model Heinner te ajuta sa pregatesti masa f─âr─â gaz sau carbune, pastrand intacte aroma si gustul alimentelor.

Urmariti o demonstratie in video-ul de mai jos:

Share.