Noua varianta a multifuncționalului Kenwood Cooking Chef Gourmet are două îmbunătățiri semnificative: o creștere a temperaturii până la 180° C și 24 de programe.
Acum puteti duce arta gatitului la un alt nivel. Robotul de bucatarie Kenwood Cooking Chef Gourmet are o temperatura de coacere ce poate ajunge pana la 180°C, fata de modelele anterioare sau alte branduri care se se limiteaza la 140°C.
Ce inseamna o temperatura de 180°C? 3 avantaje semnificative:
mai multe rețete variate. In functie de consistenta si culoarea dorita, cartofii pot fi gatiti perfect, satisfacand chiar si pe cei mai exigenti critici.
gătitul este mai rapid. Temperatura ridicată accelerează durata de coacere si astfel mancarea este gatita mai rapid.
mancarea este mai gustoasă și mai sănătoasă. Procesul termic al lui Kenwood Cooking Chef Gourmet creeaza un înveliș exterior în jurul produsului alimentar care acționează ulterior ca o carcasă de protecție. Acest lucru explică de ce aromele sunt conservate mai mult timp, iar alimentele absorb mai putine grasimi.
În al doilea rând, noul multifuncțional Kenwood Cooking Chef Gourmet dispune de 24 de programe principale, care la randul lor acopera zeci de alte retete.
De la delicioasele creme pentru prajituri, caramel sau sosuri dulci, pana la cele mai sofisticate mancaruri demne de lauda, inteligenta si acuratetea robotului Kenwood Cooking Chef Gourmet va trasforma in cei mai buni chefi, chiar in propria bucatarie proprie.