LG TWINWash™ – două mașini de spalat într-una

0

LG TWINWash™  reprezintă acum două mașini de spalat într-una. De ce ai avea nevoie de așa ceva?

91% dintre consumatori au nevoie să spele separat hainele, atât pentru a preveni deteriorarea țesăturilor, cât și din considerente de igienă și, mai mult decât atât, inclusiv medicii dermatologi recomandă ca hainele bebelușilor să fie spălate separat de ale părinților. Alături de faptul că spălăm haine, în medie, de 5.5 ori pe săptămână, ceea ce însumează aproape 8 ore, și că această activitate se desfășoară de regulă între orele 19:00 – 21:00 sau în weekend-uri, concluzia este că ne petrecem 8 ore din timpul care ar putea fi alocat celor dragi sau hobby-urilor noastre gestionând spălatul hainelor.

LG TWINWash™

Cu noua mașină de spălat TWINWash™ de la LG, ne putem recâștiga jumătate din acest timp căci prima mașină de spălat cu două cuve din lume permite spălarea simultană a două tipuri diferite de haine, deci de două ori mai repede și economisind jumătate din tot: timp, spațiu și energie.

Cum se întâmplă? TWINWash™ este dotată cu două compartimente, care pot funcționa atât simultan, cât și independent, unul principal, în care își vor găsi cu siguranță loc hainele voluminoase, și compartimentul TWINWash™Mini, destinat hainelor de dimensiuni mai mici, delicate, sau a pentru spălarea cărora este necesar un program special al mașinii de spălat. Ambele compartimente își au locul într-un produs cu design premium, ergonomic și care se va potrivi în orice locuință. Alături de funcția eficientă de uscare Eco-hybrid, TWINWash™ vine cu soluția de spălare/uscare ce va ușura procesul de gestionare a hainelor de spălat.

Avem posibilitatea de a spăla simultan, dar și separat, hainele albe și cele colorate, hainele delicate și cele de toată ziua, cele voluminoase și cele de dimensiuni mici, inclusiv hainele părinților și hăinuțele bebelușilor. Pe lângă economia de timp garantată de folosirea simultană a celor două compartimente, nu este nevoie nici de spațiu adițional căci modulul TWINWash™Mini se integrează perfect în partea de jos a mașinii de spălat principale iar ambele se instalează în același loc.

LG TWINWash™

Compartimentul principal vine echipat cu tehnologii avansate, pentru o spălare performantă:

  • TrueSteam, pentru o curățare rapidă și impecabilă cu abur, ce îndepărtează 99.9% dintre alergenii cunoscuți,
  • TurboWash, ce reduce timpul de spălare folosind jeturi puternice de apă și de detergent,
  • Steam Refresh, pentru o împrospătare a hainelor în mai puțin de 20 de minute, și
  • Steam Softener, pentru o călcare mai ușoară.

De asemenea, mașina de spălat TWINWash™ este dotată cu conectivitate Wi-fi prin platforma SmartThinQ™, ce permite utilizatorilor să o controleze și să o monitorizeze de oriunde, având și posibilitatea de a descărca programe de spălare și de a diagnostica orice probleme de funcționare cu ajutorul programului Smart Diagnosis™.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.