Mio Technology lansează în România prima gamă de GPS-uri Spirit de 6,2 inch cu actualizări gratuite pe viață ale hărților

0

Cele trei modele din noua gamă sunt: Mio Spirit 8500 FEU, 8670 FEU și 8670 Truck FEU. Noile dispozitive GPS dispun de un ecran panoramic tactil şi luminos pentru ca şoferii să nu rateze niciun viraj. Mai mult, 8670 FEU și 8670 Truck FEU au Bluetooth integrat şi sunt dotate cu sistemul TMC datorită căruia şoferii pot evita întârzierile şi blocajele în trafic, deoarece navigația oferă alertele din timp.

Noul Spirit 8670 LM Truck este cel mai recent dispozitiv de navigare optimizat pentru șoferii de vehicule mari, fiind navigatorul care oferă calea cea mai sigură şi cea mai eficientă până la destinație. Cu ajutorul acestui dispozitiv GPS, rutele sunt calculate pe baza detaliilor individuale cum ar fi dimensiunile vehiculului condus, greutatea, sarcina şi tipul vehiculului. În acest mod, şoferii vor putea evita la timp întoarcerile dificile de la poduri, tunele şi cele de pe drumurile cu acces restricţionat.

Modelele Spirit 2016 sunt echipate cu funcția “IQ RoutesTM care foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât utilizatorii să călătorească mai rapid şi mai eficient în orice moment al zilei. Totodată echipamentele conţin şi modul perfecţionat “LearnMe Pro™”, capabil să monitorizeze şi să reţină stilul de condus al utilizatorului, oferind rute personalizate.

Gama de echipamentele GPS Spirit de la Mio oferă şoferilor posibilitatea de a-şi planifica vacanţele, de a-şi găsi cu uşurinţă maşina şi de a accesa rapid locurile favorite. Mai mult, toate dispozitivele din gama Mio Spirit 2016 dispun de funcția de „Asistență la parcare”, GPS-urile afișând automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinației. În plus, ele oferă asistenţă pentru încadrarea pe banda corectă a drumului, vizualizare 3D şi ghidare în tuneluri.

Noua gamă de dispozitive de navigaţie prin GPS, Mio Spirit 2016, este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 699 Lei. Pentru mai multe informaţii despre specificaţiile tuturor modelelor accesaţi site-ul https://eu.mio.com/ro_ro/

 

Share.

Leave A Reply