Siemens EQ.3 – Quality Espresso

0

Pentru toți cei care își doresc sa experimenteze un „coffee shop” în propria lor casă, Siemens lanseaza mașina de cafea EQ.3. Compacta, cu un design atractiv, simplu de utilizat și fara sa faca compromisuri la prepararea unui espresso de calitate.

model Siemens EQ.3

Numele „EQ” spune totul. În același mod în care „IQ-ul” reprezintă coeficientul de inteligenta, „EQ”, înseamnă Espresso de calitate. Componenta centrală este sistemul sensoFlow – un sistem de încălzire cu flux energetic continuu. Asigură si mentine temperatura ideală de la 90 până la 95 de grade Celsius pentru realizarea celei mai bune cafele espresso. Sistemul sensoFlow incorporat intr-o carcasa ceramica robusta este sustinut, de asemenea, de o rasnita electrica, care comprimă optim cafeaua măcinată la o presiune de 15 bari. Interacțiunea coordonată perfect dintre aceste componente creează aroma optimă a espresso-ului.

model Siemens EQ.3

Cea mai simplă modalitate de a face o ceașcă de cafea bună este de a utiliza coffeeDirect. Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de băutura preferată este sa atingeți ecranul tactil coffeeDirect: o singură atingere pentru a selecta băutura si cafeaua începe să curgă.  Sortimentele de cafea cu lapte se aleg cu ajutorul funcției OneTouch. Tot ce trebuie să faceți este să umpleti o ceașcă sau un pahar cu lapte și sa-l puneți pe suportul special. Veți obține automat cantitatea potrivită de spuma de lapte pentru un cappuccino sau un latte macchiato perfect.

model Siemens EQ.3

Formele compacte, care se incadreaza perfect în design-ul bucătăriei sunt din ce in ce mai populare si cautate in randul utilizatorilor. EQ.3 se incadreaza perfect in aceasta categorie prin elementele sale frontale simetric structurate de înaltă calitate, din oțel inoxidabil, cu un finisaj lucios. Întreaga parte din față poate fi deschisa ca o ușă pentru întreținere si mentenanta. Acest lucru face mai ușoară curățarea aparatului.

Share.

Leave A Reply