Parteneriate si noutati de la Philips Lighting

1

Philips Lighting a anuntat prin vocea CEO-ului Eric Rondolat, parteneriate strategice cu Cisco, SAP și Bosch prin care vor patrunde impreuna pe piata cu retele ce folosesc luminile programabile de la Philips. Compania va colabora cu Cisco pentru rețelele cladirilor de birouri, cu SAP pentru infrastructura orașelor inteligente și cu Grupul Bosch pentru rețelele domestice.

dav

dav

Philips Lighting estimeaza ca piata de iluminat de spatii de birouri va ajunge la 1 miliard de euro pe an. Într-o demonstrație live, compania a aratat cum panourile cu LED se pot conecta la rețeaua Cisco și pot fi controlate prin telefonul mobil al oricarui angajat. Sistemele aduna informatii despre iluminat, temperatura, consum de energie, utilizarea spațiului și a altor date dintr-o clădire și le prezinta într-o singura interfață pentru o mai usoara administrare.

dav

dav

OneSpace integrează lumini LED cu materiale textile pentru a crea o suprafață alba, un plafon de lumina care ascunde sursa de lumină complet . Acesta oferă distribuție excelentă a luminii, dand senzatia de lumina naturala, perfecta pentru spatiile de lucru sau centrele comerciale. Rezultatul este un plafon neted cu o lumină omogenă frumoasa.

sdr

sdr

Alaturi de Bosch, sistemul de iluminat Philips Hue va fi de acum pe deplin conectat cu sistemul de încălzire din casă. In timp ce nivelul luminii in casa scade, creste temperatura. Sau, de exemplu, dacă sunteți departe de casă mai mult decât de obicei, sistemul Bosch Smart Home va intelege acest lucru și va activa iluminarea, simuland prezenta cuiva in casa, pentru a descuraja hotii.

mde

mde

Lansat in 2012, Hue continua sa se bucure de o mare popularitate printre fanii Philips. Utilizatorii par din ce in ce mai interesati de transformarea caminului si propriei vieti cu ajutorul luminii. Va puteti trezi dimineata intr-o lumina alba, ca sa va simtiti energici, va puteti adapta alumina din casa in functie de activitatile pe care le desfasurati, sau mai mult, va puteti “asorta” luminile din camera cu programele de la TV. Cu Philips Hue si cele 450 de aplicatii disponibile, lumina va trezeste, va ureaza bun venit acasa si va transforma ziua intr-o experienta cu adevarat luminoasa. Cel mai ieftin kit ajunge la 200 de euro, iar durata de viata a unui bec este de 15 000 de ore.

https://www.youtube.com/watch?v=aBzCmbKVMfQ

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Emisiunea Zona IT difuzata pe TVR 1 / HD pe 19 dec 2015

Leave A Reply