Somabar te invata sa-ti faci cocktail-uri acasa

0

Va plac cocktail-urile, dar pur si simplu nu stiti sa vi le preparati? Somabar va ajuta sa faceti cele mai sofisticate bauturi in mai putin de 5 secunde.

Ai prieteni in vizita si vrei sa-i impresionezi? Dispozitivul este foarte simplu de folosit: umpleti capsulele Soma cu ingredientele preferate, alegeti bautura dorita din aplicatia care il insoteste si robotul se ocupa de restul. Nu ai nevoie de shakere, linguri de bar, cesti de masurare sau carti cu retete.

Cum functioneaza?

Somabar pompeaza o cantitate exacta de lichid de fiecare data cand ii apasati butonul. Utilizeaza pompe pentru masurarea si pomparea simultana a lichidului. Fiecare rotatie a pompei corespunde unui anumit volum de lichid.

Ce inseamna asta pentru bauturile dvs? Aceasta inseamna ca veti putea obtine rezultate profesionale:). Somabar amesteca toate ingredientele impreuna. In momentul in care este bautura este turnata in pahar, cocktail-ul este deja mixat foarte bine. Puteti adapta retete clasice cu exactitate rezultatele.

Aplicatia mobila 

Orice aparat inteligent nu este complet fara propria aplicatie.

somabar

Aceasta  analizeaza cantitatea de alcool pe care ai incarcat-o in capsula Soma si iti sugereaza automat ce retete poti face. De asemenea, iti permite sa alegi cat de tare sa iasa bautura, ajustand selectorul de la slab la puternic.

somabar

Aplicatia urmareste nivelul bauturilor din fiecare capsula Soma si va anunta cand atunci cand sunt pe cale de a se termina.

Iata cum functioneaza Somabar in video-ul de mai jos:

Share.

Leave A Reply