Unico3 Polti aspirator cu abur fără sac

0

Noul Unico3 Polti, combinatia perfecta intre un aspirator fără sac și un aspirator cu abur, totul într-un singur înveliș pentru utilizare 3-în-1: aspira, curata și usuca.

Unico3 Polti

Aspiratorul Unico3, 3-in1 semnat Polti Polti, marele nume italian in aparate de curățare, lanseaza a doua generație de aspiratoare Unico fără sac. Născut din dorinta de a usura taskurile casnice, noul Polti Unico3 indeplineste… 3 misiuni: aspira, curăță cu abur și usucă.

Unico3 Polti

Unico3: un aspirator ciclonic Unico3 are un motor cu o putere de 1350 W, care îi conferă o eficiență de aspirare de 236 airwatts. Dispune de numeroase accesorii utile, printre care si peria numita Multibrush, special proiectata pentru a aspira parul animalelor de companie. Controlarea aparatului se realizeaza usor cu ajutorul celor 3 nivele de adaptare la suprafata aspirata. Filtrarea aerului de admisie este pe 5 nivele, prin filtru Hepa 13, ceea ce face aspiratorul Unico3 ideal de recomandat persoanelor sensibile sau alergice la acarieni.

Unico3 Polti

A doua funcție esențială a Unico3 este curatarea cu aburi. Dispozitivul poate livra până la 95 de grame de abur pe minut sub o presiune de 6 bari. „Sunt eliminati 99,99% germeni, acarieni și bacterii fără a utiliza substanțe chimice” confirmă brandul Polti. Datorită numeroaselor accesorii furnizate, Unico3 poate curăța aproape tot în casă, incepand de la perne și perdele, pana la oglinzi, faianta, pereți de duș.

Unico3 Polti

Cu setul de perii de nylon curatarea robinetilor sau a unghiurilor dificile de lustruit devin curate si igienizate. Un alt avantaj este posibilitatea umplerii rezervorului de apă în orice moment, pentru o utilizare indelungata a aparatului.

În cele din urmă, a treia functie Unico3, este de uscare a condensului de pe podea, prin curățarea cu aburi. Concret, acest lucru se face prin manevrarea periei care vaporizează și aspira în același timp. Avantajul este ca solul se usuca mult mai repede. In plus, Unico3 este capabil să aspire cantități mici de apă sau lichide, cum ar fi de exemplu o băutură vărsat. Pentru a face acest lucru, aparatul este echipat cu o tavă de scurgere cu o capacitate de 0,8 litri.

Alt punct atractiv al aspiratorului Unico3 este panoul tactil de control, ce permite o operare intuitivă si facila. Functiile disponibile sunt:  on / Stop general,  pornit / oprit funcție de aspirare,  selectorul de programe (3 programe diferite: pardoseli dure, băi, țesături), selectorul de nivel de abur, indicatorul luminos cu privire la necesitatea de a umple tava de apă.  Aceste comenzi sunt completate si de cele de pe mâner:  protecție copil,  reglare mecanică a puterii de aspirare.

Unico3 are optiunea de a plasa in interior un parfum-pad, pentru improspatarea si parfumarea camerei. Brand-ul oferă o gamă de 2 arome 100% naturale de pin sau citrice.

Aspiratorul Polti Unico3 (MCV85)  – Caracteristici principale:

Aspirare ciclonic (fără sac)

Putere motor 1350 W

Putere boiler 1100 W

9 m raza de acțiune

5 nivele de filtrare (inclusiv filtru Hepa 13)

Abur cu presiune de 6 bari până la 95 grame / minut

3 programe automate: pardoseli dure, băi, țesături

Rezervor de recuperare de 0,8 litri

Perie Multibrush

Parfum difuzor FrescoAspira (pin sau citrice)

Accesorii: Mini-duză turbo, duza de aspirare, perie 2-în-1 (potrivita țesuturilor), duza de înaltă presiune, perie de nailon

Nivelul de zgomot 72 dB

Dimensiuni: H 51 – L 26 – P 45 cm

Greutate 10 kg

Prețul recomandat de vânzare este de 800€

 

Share.

Leave A Reply