User Review Roomba 980 by Alexandru Frusina

0

Alexandru Frusina a avut in teste aspiratorul robot Roomba 980. S-a jucat cu el vreme de cateva zile si ne-a trimis review-ul sau pe care va invitam sa-l cititi in cele de urmeaza. Multumim, nu uitati, si voi puteti testa produsul! Ti-l punem la dispozitie pentru o saptamana, ne impartasesti experienta ta de utilizator pe electrozona.ro si primesti un voucher de 10% reducere la achizitionarea unui Roomba 980. Pentru mai multe detalii, intra pe pagina noastra de FB.

1

Zilele acestea am avut in teste iRobot Roomba 980, cel mai performant robot al celor de la iRobot. Este practic un aspirator care face treaba pentru tine si la cat de mult imi place sa fac curatenie este ideal pentru casa mea. Poate acoperi 185 mp deci cu o baterie incarcata trece de 3 ori fara probleme in apartamentul meu. Dar daca este vorba de suprafete mai mari Roomba este foarte smart deoarece atunci cand nu mai are baterie are functia de return to home – practic se duce singur la incarcator apoi reia treaba de unde a lasat-o.

Daca nu vrei sa te deranjeze il poti programa sa faca treaba atunci cand tu esti la serviciu. Exista o aplicatie, iRobot Home, cu ajutorul careia poti porni Roomba de oriunde ai fi, extrem de utila atunci cand tu ai plecat de acasa si ai uitat ca azi era zi de curatenie. Este foarte usor de folosit pentru ca are un buton mare pe care scrie CLEAN asa ca mai simplu de atat nu se poate.  Aplicatia poate suplini cu succes si manualul de utilizare deoarece poti gasi clipuri video de instruire , suport tehnic sau informatii de intretinere.

Atunci cand intre camere nu exista praguri mai inalte de 2cm, Roomba trece fara probleme prin toata casa.

Daca din greseala ai varsat cafea, zahar sau semintele pregatite pentru meci, robotul are o functie speciala care se numeste SPOT si odata activata aceasta curata o suprafata cu diametrul de 1m foarte bine – practic isi concentreaza toate resursele pe acel loc.

In pachet gasim doua device-uri, arata ca doua mici turnulete, cu ajutorul carora putem restrictiona anumite zone pe unde nu dorim ca Roomba sa treaca. Acestea emit un fascicol infrarosu cu o lungime de aproximativ 3 metri ce creeaza practic o bariera virtuala peste care robotul-aspirator nu o sa treaca.

Si  pentru ca este smart isi da seama imediat atunci cand sunt trepte si evita aceste zone. Toata camera mea este plina de cabluri de parca a trecut Spiderman pe aici dar Roomba nu s-a incurcat niciodata. Ulterior am citit ca are o functie prin care peria, atunci cand simte ca se opune rezistenta, isi schimba directia miscarii evitand astfel sa se incurce.

Share.

Leave A Reply