Braun Series 3 3080 – pe uscat si pe apa

0

Braun Series 3 3080 – pe uscat si pe apa. In zilele noastre, barbatii au devenit foarte atenti la produsele de ingrijire personala. Nu vorbim aici doar de cosmetice si parfumuri, dar mai ales de aparatura care ii ajuta sa-si pastreze tineretea aproape intacta. Unul dintre momentele complicate pentru barbati este barbieritul de dimineata. Aparat de ras, spuma de ras, aftershave, crema impotriva iritarii, alta crema si lista poate continua in functie de cat de “cochet” este subiectul.

barbat

Pare complicat, nu? Braun s-a gandit sa ofere o metoda mai usoara pentru fetzele aspre cu ajutorul lui Braun Series 3 3080, un aparat de ras electric care va asigura maximum de confort atunci cand va barbieriti si “pe uscat” si “pe apa”.

dav

dav

Datorita MicroComb, acum mai multe fire de par sunt ghidate inspre cele 3 capete de taiere. De fapt, aceasta tehnologie inseamna ca aparatul prinde și atrage mai multe fire de păr, oferind o performanță excepțională pentru barba de 3 zile.

La asta se adauga si Modul de precizie pentru un bărbierit ușor în zonele greu accesibile de sub nas și mandibular si sistemul Free Float cu actiune tripla, care presupune trei elemente de tăiere cu mişcare independentă adaptabila conturului feţei.

Aparatul Braun Series 3 3080 este dotat cu un ecran LED în 4 stadii pentru indicarea descărcării şi a starii de igienă.

dav

dav

E un aparat si pentru cei mai aventurosi dintre barbati. Daca vi se pare fun sa va barbieriti sub nivelul marii, puteti incerca, deoarece aparatul rezista pana la o adancime de 5 metri.

Cu o singura incarcare de o ora, bateria poate rezista chiar si o saptamana de folosire constanta, iar daca calatoriti des atunci aveti la dispozitie si o husa speciala care sa va protejeze aparatul pe toata durata calatoriei. Are si optiunea de incarcare rapida de 5 minute.

Fara fir, poate fi folosit 45 de minute fara intrerupere. Nu in ultimul rand, intretinerea aparatului este foarte simpla. Il pui sub un jet de apa si lamele s-au curatat imediat.

dav

dav

Cand vine vorba de confortul taierii putem spune ca aparatul isi face treaba foarte bine si nici nu te irita, ceea ce reprezinta un mare plus. Pretul recomandat: 556 RON.

Share.