Solutia Philips pentru birouri

0

Solutia Philips pentru birouri. Industria luminii trece prin cea de a doua transformare majora din ultimii 20 de ani. Prima transformare a introdus la sfarsitul anilor 90 LED-uri in întreaga gamă de aplicații de iluminat profesionale.

Philips Cisco 1

Cea de a doua transformare – care se desfășoară în prezent – se bazează pe natura digitală a tehnologiei LED si incearca sa aduca lumina si tehnologia impreuna, pentru a participa la IOT. Odată cu IOT, industria de iluminat urmeaza un trend tehnologic care schimbă fundamental modul în care dispozitivele – de la telefoane mobile la echipamente agricole pentru termostate – interacționează unele cu altele și cu oamenii care le folosesc. În IOT, dispozitivele colecteaza și partajeaza date despre ei înșiși, utilizatorii lor, mediile lor, precum și alte dispozitive cu care se conectează .

Philips Cisco 3

In mod normal iluminatul este responsabil cu 40% din consumul de energie electrică al unei clădiri. Aproape 80% din economiile de energie și reducerea costurilor de întreținere pot fi realizate prin gestionarea, integrarea și controlul unui sistem de iluminat cu LED-uri Philips conectate printr-o rețea Cisco.  Pentru un mediu de munca cat mai placut, angajatii pot personaliza și adapta lumina cu LED-uri la preferințele și sarcinile lor. Pentru acces, pot folosi o aplicație smartphone. Sistemul aduna informatii despre iluminat, temperatura, consum de energie, utilizarea spațiului și a altor date dintr-o clădire și le prezinta într-o singura interfață pentru o mai usoara administrare.

Urmariti cum functioneaza, in video-ul de mai jos.

Share.