3RDi face pozele pentru tine

0

3RDi face pozele pentru tine. Fotografiile sunt cele mai frumoase amintiri pe care le poti avea atunci cand pleci in vacante sau atunci cand traiesti momente speciale in viata. Ele de ajuta sa rememorezi peripetiile prin care ai trecut sau sa simti inca o data momentele de emotie din trecut.

3RDi te ajuta sa surprinzi aceste mult mai simplu decat cu o camera de mana. Aceasta camera este conceputa ca o bandana sau diadema care se aseaza pe cap, in centrul fruntii, ca si cum ai avea un al treilea ochi. Lumea tehnologica incearca sa ne surprinda de fiecare data cu cate ceva noi, iar acest dispozitiv portabil pare a avea success in randul iubitorilor de fotografii.

Pe partea stanga, banda are o suprafata tactila care face poze cu blit iar daca atingi pe partea dreapta, vei surprinde momentele din timpul zilei. In cazul in care vrei sa filmezi, trebuie sa iti deplasezi usor degetul pe banda, iar pentru a opri filmarea trebuie sa misti degetul in directia opusa.

3RDi se poate conecta prin bluetooth la telefonul mobil. De asemenea, suporta si un card microSD pentru ca tu sa realizezi cat mai multe fotografii. Camera este dotata si cu microfon si auto-focus.

Dispozitivul este in stadiu incipient de dezvoltare si are nevoie de finantare pentru a se putea lansa. Pretul estimativ al camerei este de 194 de dolari.

Share.