5 aplicatii pe care trebuie sa le ai pe un Smart TV

0

Ti-ai cumparat, de curand, un Smart TV si nu ai idee ce aplicatii sa iti instalezi?

Netflix este aplicatia care te ajuta sa te relaxezi in fata unui film sau serial preferat. Acesta este un serviciu de streaming care, de curand, a ajuns si in Romania. Calitatea imaginii si a sunetului sunt foarte bune, iar tu te vei putea simti ca intr-o sala de cinema chiar la tine acasa. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie sa platesti un abonament de aproximativ 8 dolari pe luna.

Skype-ul este aplicatia pe care, probabil, toata lumea o cunoaste si o utilizeaza pe tablete sau pe           calculatoare. Insa, experienta pe care o ai atunci cand folosesti Skype-ul pe un Smart TV este cu totul alta. Faptul ca rezolutia televizorului este mult mai mare, iti creeaza impresia ca persoana cu care vorbesti este chiar in fata ta.

Pandora este o aplicatie cu ajutorul careia poti asculta ce muzica doresti. Cu ajutorul acesteia, iti poti crea propriile playlist-uri, in functie de artistii preferati sau de albumele pe care le asculti frecvent.

AccuWeather iti indica exact cum va fi vremea in ce zi doresti tu, pentru ca planurile tale sa nu fie ruinate. Atunci cand planuiesti sa faci vreo activitate in aer liber, vremea ar trebui sa fie de partea ta. Aceasta aplicatie iti va dezvalui concret care sunt conditiile meteorologice, si daca ai posibilitatea sa ai o zi asa cum visezi.

DailyBurn este un program complet cu tutoriale video de yoga, exercitii de aerobic, cardio si nutritie. Asa ca, daca esti pasionat de sport si fitness, aceasta aplicatie este esentiala pentru o viata sanatoasa si activa, mai ales daca timpul nu iti permite sa ajungi la sala.

 

 

Share.