„A” – boxa directionala pe care doar tu o auzi

0

Cu aceste boxe direcționale „A” puteți asculta muzica preferată, fără a deranja pe nimeni acasă. Ca sa nu se mai certe nimeni in casa din cauza volumului la care va ascultati melodiile preferate, in timp ce altii incearca sa urmareasca stirile, Arte Akoustic a inventat numitele boxe directionale botezate simplu “A”.

„A” - boxa directionala

“A” inseamna ca asculti la căști … fără căști. Imaginați-vă vizionarea unui film noaptea târziu, fără a deranja pe nimeni, sau ca poti asculta muzică la locul de muncă fără sa-ti deranjezi colegii, sau ca ii permiti copilului sa se bucure de muzică sau clipuri, toate acestea fără a fi nevoie să poarte căști.

Aceasta este „A” – boxa directionala de la Akoustic Arts, un dispozitiv de ascultare revoluționar, care ofera sunet precis si de inalta calitate doar celui care are nevoie de el.

Gadgetul produce un val de ultrasunete, care in momentul in care atinge urechile noastre este demodulat si produce un sunet acustic pe care doar noi il putem auzi, chiar daca mai sta si altcineva langa.

„A” - boxa directionala

Arta Akoustic lanseaza „A” – boxa directionala la un preț de 870 $ pentru difuzoarele mari și 550 $ pentru modelul Junior .

„A” - boxa directionala

Mai multe detalii tehnice in video-ul de mai jos:

Share.