Acaia Lunar Cofee iti cantareste cafeaua in fiecare dimineata

0

Acaia Lunar Cofee iti cantareste cafeaua in fiecare dimineata. Acaia Lunar Cofee este un gadget pentru cei care chiar au timp sa-si savureze si sa-si prepare cafeaua. Este vorba despre un cantar creat special pentru iubitorii de cafea care monitorizează greutatea, timpul și viteza de curgere a cafelei cam pentru orice espressor de pe piata.

Este o cutie de aluminiu care caută să creeze o cafea perfectă, lucru pentru care se foloseste si de tot felul de aplicatii de pe telefonul mobil.

Pe scurt iata ce ofera: Oferă citiri instantanee în doar 0.20 secunde. Precizia lizibilitatii la zecimi de gram. Este sensibil chiar si la schimbările care rezultă din cantitatea de vapori. Configurarea se face prin conectarea la telefonul mobil. USB de alimentare care asigură o durată de 20 până la 30 de ore. Ecran mai luminos pentru a oferi un contrast mai bun.

Acaia Lunar Cofee este un gadget potrivit pentru cei care vor sa fie extrem de exacti cand vine vorba de bautura lor preferata. O jucarie care poate costa de la 129 $ pana la 220 de $.

Share.