Accesorii bucatarie pentru fructe

0

Un bucatar iscusit nu este doar acela care are obiectele si ustensilele clasice pentru gatit. Un bucatar priceput este si acela care investeste in dispozitive care sa ii faciliteze munca.

Iubitorii de fructe, de exemplu, vor iubi noile instrumente pentru indepartarea cojilor. Unele fructe au coaja mai tare si nu este de ajuns cutitul pentru a le decoji. Astfel, pentru un fruct ca mango, ai nevoie de un aparat special pentru curatare. De asemenea si pentru mere exista aparat special pentru eliminarea cojilor, desi acestea contin cel mai mare aport de vitamine.

Accesorii bucatarie pentru fructe

Tot pentru mango exista un aparat special care il taie in bucatele egale, dintr-o singura miscare. Acest dispozitiv are un maner ergonomic iar lamele sunt din otel inoxidabil.

Accesorii bucatarie pentru fructe

De multe ori iti e pofta de un compot rece de cirese, insa cand te gandesti ca trebuie sa scoti samburii, renunti la idee si mergi pana la magazin pentru a-ti cumpara un suc de pe raft. Nu mai este nevoie sa recurgi la aceasta solutie deoarece noi va prezentam un instrument de scos samburii extrem de eficient.

Accesorii bucatarie pentru fructe

Bananele sunt fructele preferate ale copiilor deoarece sunt moi si usor de inghitit. Si pentru aceste fructe exista un dispozitiv special pentru taierea unor felii egale. Banana Slicer are un aspect haios si, cu siguranta, va fi pe placul mamicilor.

Accesorii bucatarie pentru fructe

Capsunele sunt fructele sezonului calduros. Si pentru ca, probabil, acestea reprezinta unul dintre deserturile tale preferate, cineva s-a gandit sa creeze un dispozitiv de scoatere a frunzelor si a coditelor.

Accesorii bucatarie pentru fructe

Si asa, lista poate continua. Putem adauga in aceasta lista si un instrument special pentru taiat feliile de pizza, o furculita pentru rotirea eficienta a spaghetelor, spargator de nuci in forma de gura de crocodil si multe alte ustensile care vor face ca prepararea diferitelor retete sa devina mult mai usoara si mai distractiva.

Accesorii bucatarie pentru fructe

 

Share.