Accesorii pentru pizza ca la restaurant

0

Vrei sa-ti iasa pizza ca la restaurantul italian? Investeste in cateva accesorii pentru pizza care te vor face sa gatesti zilnic cea mai buna pizza din cartier:)

Cand bucataria ta este prea mica, iar tu visezi la un cuptor cu lemne pentru o pizza vera, atunci incearca solutia la CuiZen Pizza Box Oven. Nu intamplator, acest dispozitiv iti poate transforma bucataria intr-o pizzerie italiana!

Accesorii pentru pizzaAsta pentru ca veti folosi un cuptor fiabil, cu un design extrem de atragator, chiar in forma de cutie de pizza. CuiZen Pizza Box Oven are 1200 watti, iar dimensiunea sa permite prepararea unei pizza cu diametrul de 30 de cm. Greutatea cuptorului este de 3,6 kg, iar dimensiunile sale sunt 42,5х34х12cm. Asta inseamna ca  poate fi usor deplasat si la vecini.

Accesorii pentru pizza

Cuptorul are doua butoane care iti permit sa reglezi temepratura si durata de coacere. CuiZen Pizza Box Oven costa 59 dolari .

scizza1

Cand toata lumea se strange in jurul mesei sa serveasca pizza aburinda din cuptor, ce poate fi mai potrivit decat sa ai la indemana si o foarfeca Scizza, asa incat feliile sa fie perfect egale?

Accesorii pentru pizza

Cele mai bune felii de pizza vor fi taiate cu Scizza pentru ca partea sa inferioară include o spatulă de nailon care nu va zgâria și va va ajuta la servit. Pretul este de 23.95 € pe www.kookshop.es.

Share.