Adidas face incaltaminte din obiectele de pe fundul marii!

0

Adidas face incaltaminte din obiectele de pe fundul marii! Adidasii sunt cea mai comoda incaltaminte pe care ai purta-o oriunde. Compania Adidas a venit cu o propunere originala: adidasi confectionati din resturile care se strang in adancul marilor si oceanelor.

Proiectul a fost realizat in parteneriat cu Parley, o organizatie care lupta impotriva poluarii apelor, iar rezultatul pare sa fie promitator.

Odata cu lansarea tehnologiei 3D FutureCraft, Adidas a facut eforturi si mai serioase in ceea ce priveste imprimarea 3D. Reciclarea diferitelor materiale gasite in mari si oceane a devenit din ce in ce mai populara, iar ideea este primita cu bratele deschise de catre clienti.

Materialele folosite sunt, in special, plasele de pescuit gasite in ape, dar si diferite obiecte din plastic. Reciclarea lor ajuta si curatarea mediului acvatic si dezvoltarea vietii marine.

Acest proiect este in curs de dezvoltare, avand in vedere ca Adidas si Parley lucreaza intens pentru ca adidasii sa devina o realitate comerciala.

Share.