Alarme originale care iti alunga somnul!

0

Cel mai greu lucru dimineata este sa te ridici din pat si sa iti incepi ziua. Producatorii incearca sa produca tot felul de alarme asa incat, trezirea sa fie cat mai usoara!

Ruggie este o alarma inteligenta care nu te va mai lasa sa adormi nici macar un minut dupa ce a sunat. Noul ceas cu alarma a fost ideea unor canadieni care are forma unui covor, asa ca in momentul in care se declanseaza alarma, nu ai altceva de facut decat sa te ridici din pat pentru ca aceasta sa se opreasca. In momentul in care calci cu picioarele pe covor, atunci se va opri si sunetul. Ruggie a fost creat din spuma cu memorie pentru un confort sporit si o atingere catifelata. Covorasul are dimensiunile de 39.37 x 59.69 cm. In coltul de sus este inclus un ceas digital a carui lumina se stinge dupa 20 de secunde pentru a nu te deranja noaptea, in timpul somnului. Sunetul alarmei il poti alege tu, pentru ca momentul in care te trezesti sa fie cat mai placut.

Alarme originale care iti alunga somnul!

Pentru a opri alarma este necesar sa stai cu picioarele pe covoras timp de trei secunde. In cazul in care ai facut acest lucru si ai tendinta sa te intinzi din nou in pat, Ruggie incepe sa iti spuna fraze motivationale pentru acea zi, astfel incat tu sa iti faci curaj si sa te ridici din pat. Aceste fraze pot fi, de asemenea, personalizate, in functie de care sunt dorintele tale. Pretul pentru aceasta alarma inteligenta este in jur de 110 dolari canadieni, echivalentul la aproximativ 71 de euro.

Alte alarme originale care iti alunga somnul sunt si urmatoarele:

Alarme originale care iti alunga somnul!

SensorWake este o alarmă olfactiva. Principiul de functionare este simplu: introduceti o capsulă cu un anume miros, iar dimineata va puteti trezi in miros de croissant cald, cafea, menta, iarba cosita, trandafiri sau ciocolata. Fiecare capsulă oferă 60 de treziri parfumate, iar aroma dureaza cam 10 minute. Pentru cei somnorosi, recomandam aroma de dolari americani ! Chiar exista!

Alarme originale care iti alunga somnul!

HZ-846 este clar, alarma potrivita pentru sportivi. Nu doar ca te ridica din pat, dar te baga in priza la propriu de la prima ora! Ca sa opresti alarma, trebuie sa ridici de 30 de ori gantera de 550 de grame. Cred ca persoana de langa voi va fi foarte incantata! Ma rog, tortura asta costa si 25 de Euro!

Alarme originale care iti alunga somnul!

Dreem știe când somnul tau e mai dulce. In ultimii ani, tot mai multe dispozitive și wereables au fost lansate pe piață cu intenția de a monitoriza și de a cuantifica fazele somnului nostru.

Alarme originale care iti alunga somnul!

Compania Dreem Rhythm își propune să facă un pas mai departe și pretinde ca nu doar poate să înregistreze activitatea noastră în timp ce dormim, ba mai mult, ne poate prelungi mai mult faza de somn profund. Este vorba despre un dispozitiv sub forma unei diademe care se pune pe cap inainte de culcare si care are o serie de senzori ce monitorizeaza activitatea creierului nostru, ca la o electroencefalogramă.

Alarme originale care iti alunga somnul!

Cu aceste informații, Dreem este capabil să identifice momentul in care am intrat în cea mai adâncă etapă a somnului nostru si ne ajuta să rămânem asa cat mai mult timp datorită eliberării unor unde sonore care se transmit prin oasele craniului, fara a fi nevoie de casti. Printr-o aplicație disponibilă inițial pentru utilizatorii iOS veti puteți vedea cum arata somnul vostru si stabili o alarma care sa va trezeasca la momentul cel mai potrivit.

De cate ori nu v-ati inceput dimineata mai devreme pentru ca a sunat alarma partenerului? Proiectul Wake utilizează cea mai recentă tehnologie pentru a ridica din pat doar persoana care trebuie să se trezească. Cum face asta? În primul rând, Wake este pozitionat deasupra patului astfel incat sa “vegheze” întreaga suprafață de dormit. Selectați ora alarmei și mergeti la culcare. În timpul nopții, alarma va ști care este poziția voastra, datorită unei senzor infraroșu care va va urmari miscarile in somn. La ora desteptarii, Wake se va pozitiona catre persoana care trebuie sa se trezeazaca. Dispozitivul va emite o mica rază de lumină pe fața și va emite sunetul de alarma doar pentru urechile celui vizat, folosind difuzori parametrici care concentreaza sunetul intr-un fascicul mic, foarte îngust și foarte precis. Pretul sau ar trebui sa fie cam 250 $.

Share.