Robotul Alpha 2 pentru intreaga familie!

0

Suntem inconjurati de tehnologie iar acest lucru nu il putem nega. Ce ar fi daca atunci cand ajungi acasa fara pic de energie, te-ar intampina un robotel? Totul ar deveni mult mai relaxant si distractiv. Alpha 2 poate fi noul tau prieten si asistent personal!

alpha 2

Alpha 2 este produs de UBTECH, are 43,18 cm inaltime, 22,86 latime si cantareste 2,2 kg.  Are destule abilitati astfel incat sa te convinga de faptul ca isi merita locul sub acoperisul tau: face poze si filmulete, poate apela pe cine vrei tu, poate verifica voice mail-ul, poate citi sau trimite mesaje sau e-mailuri si poate posta pe retelele tale de socializare prin comanda vocala.

alpha2

Sistemul de operare open-source ii atribuie capacitati de care tu poti beneficia din plin. Alpha 2 este capabil de interpretari simultane, de interactiune vizuala, dar si de furnizarea unor memento-uri verbale.

Spre deosebire de “fratii” sai produsi de alte companii, Robotul jucarie Alpha 2 este dotat cu picioare pentru a se putea deplasa. Robotelul are 20 de motoare care il ajuta sa isi miste articulatiile si sa se transforme in partenerul ideal de dans. De asemenea, poate fi chiar si instructorul tau de yoga sau fitness.

alpha.2.

Prietenul tau se poate atasa foarte repede si de animale, chiar se poate juca cu ele pentru a le alunga plictiseala atunci cand tu nu esti disponibil. Totodata, Alpha 2 poate fi un excelent profesor pentru copii tai. Robotul umanizat te poate anunta si cand trebuie sa iti iei medicamentele, pentru ca tu sa stai fara griji, atunci cand esti acasa.

Noul membru al familiei se poate conecta si la sistemul de securitate al casei, la lumini sau la sistemul de blocare al usilor. Robotul jucarie Alpha 2 este compatibil cu iOS si Android si are o memorie de 16 GB.  Pentru a-l folosi trebuie sa descarci aplicatia VAPP si sa il inveti sa iti recunoasca fata si vocea.

Costa aproximativ 750 de dolari.

Share.