Prima periuta de dinți hands-free din lume: Amabrush curata dintii in doar 10 secunde!

0

Inventatorii Amabrush sustin ca periuta de dinti ar putea sa va economiseasca ore intregi pierdute in baie in fiecare an. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati un buton, sa asteptati zece secunde si veti avea dinti perfect curatati.

Amabrush este alcatuita din trei componente: o piesa de gura din silicon, o piesa de mana si capsulele cu pasta de dinti pe care le atasati cand sunteti gata sa va periati dintii.

Piesa de gura este fabricata din silicon rezistent la bacterii si prezinta peri 3D pe ambele parti, suficient de moi pentru a preveni bolile gingiilor, dar destul de puternici pentru a va curata dintii.

Amabrush

Capsulele cu pasta de dinti costa 3€ si pot dura pana la o luna. Mecanismul incorporat in Amabrush este cel care distribuie uniform pasta.

Amabrush

Bateria tine 28 de sesiuni de periere, ceea ce inseamna ca va puteti peria dintii timp de cel putin doua saptamani, de doua ori pe zi, fara a fi necesar sa o reincarcati.

Amabrush

Cum functioneaza?

Dispozitivul emite vibratii puternice cu o amplitudine de 9.5G si utilizeaza un algoritm pentru a varia valurile de vibratii. Creatorii Amabrush sustin ca in doar 10 secunde, fiecare dinte este curatat mult mai bine in comparatie cu clasicele periutele de dinti existente in prezent pe piata.

Au mai ramas doar 8 zile pana la terminarea campaniei Amabrush pe Kickstarter. De la lansarea campaniei peria revolutionara a depasit cu mult obiectivul pe care si-l propusese de 50.000€ , strangand suma impresionanta de 2.150.000€ pana acum.

Versiunea de baza Amabrush costa 79€ . O versiune pro care se poate incarca wireless costa 99€ de euro daca este achizitionata pe Kickstarter.

Ca si in cazul periutelor de dinti manuale si al capetelor electrice de periute, piesa bucala trebuie inlocuita la fiecare 3-6 luni. Multe studii demonstreaza ca perii folositi nu sunt la fel de eficienti in ceea ce priveste indepărtarea placii dentare. O singura piesa de gura va costa 6 €. Primele dispozitive sunt asteptate sa fie expediate in decembrie.

Puteti comanda Amabrush de aici

Share.