Pierdut caine? Gaseste-l cu aceste aplicatii!

0

Pierdut caine? Foloseste aceste aplicatii! Cu ajutorul tehnologiei poti evita ca animalul tau de companie sa se rataceasca.

aplicatii pierdut caine

Tagg GPS Plus  nu doar iti localizeaza animalutul, dandu-ti posibilitatea sa-l vezi pe harta in timp real, dar te si anunta daca este intr-o stare de sanatate precara. Cu ajutorul aplicatiei disponibile pentru aceasta zgarda poti sa configurezi locurile pe care animalul tau le frecventeaza. De asemenea, primesti o notificare pe telefon de fiecare data cand patrupedul tau pleaca de acasa.

aplicatii pierdut caine

DogTelligent este o alta zgarda inteligenta. Aceasta ii poate transmite cainelui o vibratie pentru a-l atentiona sa se intoarca la tine si sa nu se indeparteze prea mult. Jucaria iti ofera posibilitatea de a vorbi cu animalul tau prin intermediul unui difuzor si il fereste de posibile accidente de masina deoarece are becuri LED care il fac vizibil de la distanta. Pretul pentru acest dispozitiv este de 120 de dolari.

Garmin Astro Dog este un sistem de monitorizare creat, in special, pentru cainii care fac drumetii pe munte. Garmin Astro Dog este capabil sa urmareasca mai multe patrupede in acelasi timp. Sistemul este alcatuit dintr-o zgarda si o portavoce. Cu ajutorul acestuia, iti poti localiza animalul cu ajutorul unor harti ultra avansate care iti permit sa urmaresti cainele chiar si in zone mai greu accesibile. Zgarda este rezistenta la socuri, murdarie si apa.

aplicatii pierdut caine

Nuzzle este dispozitivul care te ajuta sa stii unde se afla cainele tau sau pisica ta, dar iti si da informatii cu privire la starea lor de sanatate. De asemenea, le masoara temperatura corpului si te avertizeaza in cazul in care patrupedul tau a suferit vreun accident.

Halo Mini Dog este ideal pentru plimbarile nocturne prin parc. Are lumini care te ajuta sa il localizezi printre copaci sau in locuri mai putin accesibile. Dispozitivul este rezistent la orice forma de precipitatii.

aplicatii pierdut caine

 

 

Share.