Aspiratoare pe baza de apa

0

A mentine curatenia in propria locuinta este benefic pentru sanatatea noastra. De aceea, trebuie sa alegem cele mai bune variante de curatare, gandindu-ne la sanatatea noastra si a celor care ne calca pragul. Aspiratoare pe baza de apa sunt o solutie optima pentru acest lucru.

Acest tip de aspiratoare foloseste filtrele de apa pentru o curatare eficienta a tuturor suprafetelor din casa ta. Ca avantaje, putem sa amintim faptul ca au o putere si o viteza mare, iti ofera libertate de inlocuire continua a sacilor si sunt dotate cu functie suplimentara pentru eliberarea aerului curat in casa.

Aspiratoare pe baza de apa

Aspiratorul G420 de la Gioel te ajuta sa cureti praful si sa purifici aerul din camera, in acelasi timp, folosin doar apa. Acesta nu numai ca indeparteaza praful si murdaria de pe orice suprafata, dar reduce semnificativ si aerul incarcat sin interior, datorita functiei sale speciale. Separatorul molecular este cel care desparte particulele de praf si le retine, pentru ca aerul pe care il respiri sa nu fie contaminat cu bacterii si alergeni.

aspirator

Aspiratorul Forzaspira Lecologico AS 850 de la Polti are un filtru de apa Eco Active si unul HEPA pentru a colecta particulele fine de praf si pentru a reduce riscul de alergii si astm. Aspiratorul iti ofera o eficienta foarte buna pe toate suprafetele. Are o putere de 1500 de W, si este destul de compact, cantarind aproximativ 6,7 kg.

thomas

Aspiratorul Thomas Bravo 20 are un rezervor pentru apa curata de 3,6 litri si un maner ergonomic pentru a fi transportat cu usurinta dintr-o camera in alta. Are o putere de 1400 de W si o functie pentru indepartarea petelor de pe covoare. Acesta poate fi comandat doar pe internet.

 

Share.