Aspiratoarele Philips Clasa A – mai rapide ca la Formula 1

1

In anii ‘50 apareau aspiratoarele Philips. Era vorba de doua modele, SZ325 şi SZ250, produse de un producător local olandez. Astazi, dupa mai mult de 60 de ani de experienta, Philips continua sa fie un ajutor indispensabil in casele a milioane de oameni. Mai mult, tehnologia Philips impune de cele mai multe ori trendul pe piata.

Aspiratoarele Philips Clasa A

Odata cu introducerea noilor reglementari europene, care limiteaza puterea motorului, aspiratoarele Philips sunt capabile de viteze de până la 650 de km/h, cu ajutorul a peste 40.000 de rotații pe minut. Asadar  aspiratoarele Philips Clasa A sunt de două ori mai rapide decât o mașină de Formula 1.

Aspiratoarele Philips Clasa A

Aspiratoarele Philips clasa A cu sac beneficiaza de tehnologia AirflowMAx ce permite desfașurarea uniformă a sacului de praf de tip s-bag, menținând aceeași putere de aspirare, chiar și pe măsură ce sacul se umple, iar tehnologia PowerCyclone, aferenta aspiratoarelor Philips fara sac, asigură o separare eficientă a prafului de aer.


Aspiratoarele Philips Clasa A

Capetele de aspirare ale noii generatii de aspiratoare Philips Clasa A sunt concepute astfel incat efectuează 3 acțiuni de curățare într-o singură mișcare: aspirarea obiectelor mari, curatarea in profunzime a tesaturii covoarelor si curatarea prafului din jurul mobilierului sau a peretilor datorita celor doua perii laterale.

 

 

Share.