Te intereseaza un aspirator robot Roomba? Vezi ce serie ti se potriveste.

1

In anul 2002 iRobot a dat lovitura pe piata cu robotul aspirator Roomba. De la acel moment pana in zilele noastre, asta se traduce in 14 milioane de utilizatori in intreaga lume.

aspirator robot Roomba

Ce inseamna de fapt Roomba?

  • Sistemul de navigatie iAdapt foloseste senzori care montorizeaza spatiul unei camere de 67 x /sec.
  • Curatarea tuturor tipurilor de pardoseli si covoare
  • Baterie de mare capacitate
  • Sistemul Wall Follow face curatenie perfecta pe langa pereti, mobile sau in colturile incaperilor
  • Senzori contra scaderii de pe scari
  • Parcare si incarcare automata. In momentul in care Roomba evalueaza curatenia ca fiind terminata, incepe sa caute automat baza unde se incarca pentru urmatorul proces de curatare.

Roomba 600 este gama de baza si cea mai accesibila gama ca pret si contine toate caracteristicile standard pe care le-ai astepta de la un Roomba la un preț rezonabil. Este dotat cu sisteme (iAdapt si Dirt Detect) pe care le gasesti inclusiv pe cele mai noi produse de la iRobot. iAdapt este proiectat pentru a se asigura că întreaga încăpere este curățată în mod corespunzător, lăsând nici o bucată de podea neatinsa. Curata suprafete de 90 de m2. Modelele din gama Roomba 600 variaza de la 1299 la 1899 RON.

600

Performantele Roomba se datoreaza sistemului de curatare in 3 trepte. Cele mai fine particule de praf sunt captate de un filtru eficient fabricat din micro-fibre (seria 600) sau din filtre HEPA mai eficiente (seria 700).

aspirator robot Roomba

Aspiratoarele din gama Roomba 700 depasesc standardele stabilite de seria 600 si sunt echipate cu dublu filtru HEPA, au o bara de protectie cu margine soft-touch si indicator de cos plin. Curata pana la 120 m2. Gama este un echilibru excelent intre accesibilitate și caracteristici. Un fel de “clasa mijlocie”, care are o putere crescuta a bateriei cu 50 % fata de seria 600.

800

Roomba 800 aduce tehnologia revolutionara de curatare Aeroforce. Concentreaza fluxul de aer in spatiul ingust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Puterea de aspirare a crescut de pana la 5 ori comparativ cu seria anterioara. Extractoarele duble contra rotative sunt din cauciuc rezistent, care apuca si descompun murdaria si resturile de pe orice tip de podea. Datorita cauciucului, murdaria nu se lipeste si periile aproape nu necesita intretinere. Curata pana la 150 m2, face mai putin zgomot, capacitate dubla de colectare si o statie de incarcare cu adaptor integrat. Modelele costa intre 2599 si 3299.

908

Roomba 980 este cel mai performant aspirator robot de la iRobot. Este de 10 ori mai puternic si cu o durata de viata a bateriei de 2x mai mare decat a predecesorilor lui. Se incarca singur atunci cand are nevoie in timpul curateniei. Trece de orice obstacol care nu este mai inalt de 1.6 cm si curata pana la 185 mp cu o singura incarcare. Pentru acest model a fost introdusa si aplicatia iRobot Home, care iti controleaza de la distanta robotul. Roomba 980 stie cand ajunge pe covor si prin intermediul functiei Boost Carpet creste in mod automat puterea de aspirare. Are functia de anti incurcare pentru a preveni blocarea in cabluri. Cand periile simt rezistenta, ele isi schimba rotatia. Peretele virtual il tine departe de locurile pe care vreti sa le protejati. Functia Halo creeaza o zona de protectie ca un arc de cerc in jurul peretelui virtual cu un diametru de 50 de cm, astfel incat sa puteti defini cu precizie zona de curatat. Este cel mai scump produs, dar si cel care bubuie de toate tehnologiile de ultima ora. Pretul sau este 4499.

aspirator robot Roomba

Ce cumparati? Daca doriti cel mai ieftin Roomba, atunci trebuie sa studiati seria 600. Pentru cel mai bun mix pret si caracteristici, atunci seria 800 este raspunsul. Iar cand vine vorba despre cel mai bun produs iRobot, atunci, cu siguranta, Roomba 980 te lasa wow!

E adevarat ca preturile cresc dramatic incepand cu seria 800, dar puteți gasi oferte bune si în seriile 600-700, în funcție de nevoile dumneavoastră. Indiferent de modelul ales, trebuie sa cantariti foarte bine caracteristicile de care aveti nevoie la voi acasa.

Sfatul nostru este sa investiti incepand cu seria 800. Nu doar pentru care o putere mai mare de aspirare, dar si pentru ca are ziduri virtuale, optiuni de programare etc. Daca aveti animale de companie si este nevoie sa faceti ordine aproape din ora in ora, atunci 600 este o optiune mai atractiva. Nu intelegeti gresit, seria 600, desi e mai ieftina face fata cu brio la toate tipurile de murdarie. Noua ne-a placut foarte tare pe covoare.

In Romania produsele Roomba sunt comercializate de Certus Mercatus, iar produsele pot fi vizualizate pe irobot.ro.

In Romania produsele Roomba sunt comercializate de Certus Mercatus, iar produsele pot fi vizualizate pe irobot.ro.

 

 

Share.