Aspiratorul Dyson V6 Mattress te scapa de acarieni

0

Dyson V6 Mattress este aparatul care elimina orice urma de bacterii, alergeni si acarieni din saltelele tale si te ajuta sa faci curatenie asa cum trebuie.

Dyson este un aspirator inovator deoarece utilizeaza trei capete, fiecare avand cate un rol bine stabilit: primul este destinat utilizarii pe saltele si canapele, pentru a elimina alergenii, iar celelalte doua sunt folosite pentru aspirarea clasica, traditionala.

Aspiratorul Dyson foloseste o perie motorizata care va avea grija sa alunge orice forma de alergeni si acarieni. Sistemul de vibratii cu care este dotat aspiratorul ajuta la desprinderea inamicilor din fibrele saltelelor sau canapelelor. Odata aspirati, acarieni vor fi filtrati prin filtrul Cyclone, iar cu ajutorul fortei centrifuge, aerul va fi separat de praf. De asemenea, aspiratorul mai este prevazut si cu un sistem care nu lasa praful sa iasa din interior pentru ca tu sa respiri aer curat chiar si in timp ce aspiri.

Forma aspiratorului iti permite sa il manevrezi cu usurinta. Motorul are o viteza de rotatie de 110.000 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca nu este foarte silentios, insa viteza poate fi ajustata iar sunetul produs sa nu fie foarte deranjant. Este recomandata viteza maxima pentru curatarea canapelelor si saltelelor, iar pentru suprafetele normale poti folosi o viteza medie.

Pretul aspiratorului este de 299 de dolari.

Share.