Aspiratorul multifunctional Miele S7

0

Aspiratorul multifunctional Miele S7. Curatenia casei este o activitate care necesita efort, rabdare si multa atentie. Curatarea covoarelor, eliminarea prafului de pe mobila sau din tapiterii sunt cele mai neplacute activitati din intreg procesul de curatenie.

Aspiratorul multifunctional Miele S7 poate fi utilizat atat pe suprafete moi, cum ar fi covoarele, cat si pe suprafete mai dure, ca de exemplu gresia. Puterea este ajustata automat in functie de suprafata aspirata.

Numeroasele accesorii din componenta aspiratorului transforma curatenia intr-o activitate chiar distractiva si mult mai scurta. Acestea iti ofera posibilitatea sa ajungi si in cele mai inghesuite si inguste locuri din casa.

Aspiratorul a fost recompensat cu un premiu pentru design la RedDot Design Award si IFA Product Design Award.

Datorita sistemului Swivel Neck se poate strecura sub mobila ta foarte usor. Iluminarea cu LED-uri simplifica si mai mult aceasta activitate, oferind o vizibilitate remarcabila, chiar si in cele mai intunecate colturi.

Aspiratorul este echipat cu un tub telescopic de aluminiu, furtun retractabil, perie pentru mobilier, fotolii si spatii inguste.

 

Share.