Oricine poate găti un meniu genial, cu AutoCook de la Bosch!

0

AutoCook este primul multicooker de la Bosch. Versatilitatea sa il transforma in asistentul perfect de bucatarie pentru persoanele care nu dispun de mult timp sau care încă învata sa gateasca.

autocook de la Bosch

  • „ Aproape 100 de retete precum și o lista de cumpărături sunt incluse în aplicația AutoCook de la Bosch
  • „ Dispune de 50 de programe de gatit pentru intervalul de temperatură de 40 ° C până la 160 ° C
  • „ Versiunea Pro include funcția de oala sub presiune

autocook de la Bosch

Combinația dintre o carte de bucate, o aplicatie smart și gătitul automat face gastronomia mai ușoară ca oricând. Toate retetele sunt create de experți și sunt adaptate perfect la programele AutoCook. Ideile delicioase sunt explicate pas cu pas în cartea de bucate și sunt de asemenea disponibile în aplicația AutoCook.

Gătitul pas cu pas

Planificarea meniului, organizarea cumpărăturilor și chiar pregătirea preparatelor de mancare devin extraordinar de usoare cu AutoCook: aplicația oferă sugestii de rețete – de la micul dejun cu iaurt de casă, la biscuiți cu migdale pentru o pauză de cafea, pana la masa de seară. Fie că sunteți în autobuz, la birou, in pauza de masa de prânz sau deja în supermarket – puteți planifica acum toate mesele, oriunde vă aflați. Lista de cumpărături se scrie singură, iar în cazul în care aveți nevoie de anumite elemente, pur și simplu bifați ingredientele. Practic!

autocook de la Bosch

Un dish demn de un master chef

Cu ajutorul AutoCook de la Bosch, chiar și începătorii pot prepara mese delicioase. Pentru că atunci când folositi AutoCook, totul este gătit perfect. Sarcini care trebuie să se facă manual sunt explicate pas cu pas – și cele mai multe dintre acestea sunt chiar afișate în clipuri video. Astfel obțineți sfaturi clare cu privire la modul de taiere al legumelor, ce culoare ar trebui să aibă friptura de porc și cum creati o glazură de ciocolată lucioasă. Cu AutoCook puteți câștiga timp, în timp ce gatiti.

Share.