BANG & OLUFSEN LANSEAZĂ BEOPLAY P6

0

Bang & Olufsen, brand premium de produse electronice la nivel global, își completează gama audio B&O PLAY cu boxa portabilă Beoplay P6.

Proiectată de Cecilie Manz, Designerul Anului 2018 la Paris, în cadrul Maison & Objet, noua boxă vine cu un aspect scandinav și o formă compactă, pentru utilizare atât în interiorul locuinței, cât și afară. În privința specificațiilor audio, Beoplay P6 le oferă utilizatorilor un sunet emblematic Bang & Olufsen Signature Sound, cu dispersie la 360 de grade în orice încăpere.

Bang & Olufsen

Atenția la detalii se observă din design-ul boxei Beoplay P6. Carcasa din aluminiu anodizat are un model cu perforații discrete și elegante în jurul colțurilor boxei, ceea ce le oferă utilizatorilor un sunet la 360 de grade, în timp ce cureaua din piele dublu stratificată adaugă un contrast cald și oferă o notă de exclusivism și rafinament. În plus, boxa Beoplay P6 este rezistentă la contactul cu apa și praful, așadar poate fi utilizată în orice împrejurare.

Proiectată la aceleași standarde de excelență

Interfața simplă și ușor de utilizat este proiectată cu referințe la sistemul de sunet Bang & Olufsen Beomaster 6000. Beoplay P6 vine cu butoane flexibile, integrate în carcasa din aluminiu, subliniind măiestria proiectării dispozitivului. Caracteristicile flexibile ale boxei și delimitările fine între butoane le oferă utilizatorilor o senzație tactilă plăcută la fiecare apăsare și o revenire fără efort a acestora la poziția inițială.

Ca parte din interfața Beoplay P6, butonul OneTouch activează caracteristicile inteligente ale dispozitivului portabil. Prin intermediul acestuia, utilizatorii pot accesa Siri sau Google Assistant pe telefonul mobil, pot primi apeluri și pot obține o experiență muzicală personalizată, prin presetările ToneTouch, disponibile prin aplicația mobile Beoplay App.

Bang & Olufsen

 Calitate impresionantă a sunetului

Beoplay P6 este alegerea ideală pentru cei care vor să exprimenteze calitatea Bang & Olufsen Signature Sound, atât în interiorul locuinței, cât și în exterior. Boxa portabilă dispune de o baterie de 2600mAh, cu autonomie de până la 16 ore, este reglată cu atenție de inginerii de sunet Bang & Olufsen și oferă o lățime de bandă completă, cu un sunet de calitate superioară. Volumul este unul impresionant, mai ales dacă ne raportăm la dimensiunile dispozitivului.

Cu trei canale de amplificare, boxa Beoplay P6 le oferă utilizatilor performanță în redarea sunetului la calitate superioară. Boxa mai dispune de trei canale de amplificare, dintre care unul de până la 36W clasa D pentru woofer și două de 30W pentru tonuri complete și putere maximă de 215W.

Preț și disponibilitate

Beoplay P6 este disponibilă în două variante: Black și Natural și va avea prețul recomandat de 399 euro, respectiv 1.799 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.