Belty Good Vibes are grija de sanatatea ta!

0

In ultima perioada, au aparut tot mai multe gadgeturi pentru monitorizarea starii de sanatate. Dintre atatea produse deja lansate, este greu sa te decizi care ar fi cel mai potrivit tie. Pentru a avea de unde alege, iti prezentam si Belty Good Vibes.

Cureaua Belty Good Vibes combina eleganta cu tehnologia. Aceasta se potriveste perfect cu hainele tale, fara a-ti lasa impresia ca este o curea mai speciala. Aceasta a fost creata de un designer francez, si este un accesoriu tech care te ajuta sa traiesti mai bine si mai sanatos.

Cureaua te ajuta sa maresti viteza pasilor tai, fara a simti vreun disconfort in ceea ce priveste ritmul. Daca esti o persoana careia nu prea ii place sa urce scarile, acest accesoriu te ajuta sa faci acest lucru intr-un mod corect. In cazul in care stai foarte mult asezat pe un scaun la birou, cureaua te anunta ca este cazul sa te mai ridici si sa faci putina miscare. Cu ajutorul unei aplicatii de pe telefonul mobil, poti monitoriza numarul de pasi pe care ii faci zilnic, pentru ca sanatatea ta sa fie optima, din punct de vedere fizic.

cureacurea2

Belty Good Vibes este o curea confectionata din piele, careia ii poti schimba catarama in functie de tinuta ta. Aceasta iti trimite alerte daca este cazul sa bei mai multa apa, si iti verifica dimensiunile taliei, astfel incat sa stii exact daca mai este nevoie sa slabesti sau nu.

Aceasta curea inteligenta va fi lansata la sfarsitul lui 2016, si se estimeaza ca pretul va fi de aproximativ 395 de dolari.

Share.