Bianca de la Candy – masina de spalat rufe cu activare vocala

0

Acum ceva vreme Candy lansa simply-Fi, prima gama completa de aparate electrocasnice conectate prin Wi-Fi. Acum se anunta o alta inovatie, de data aceasta in lumea masinilor de spalat rufe: Bianca.

Bianca de la Candy este prima masina de spalat cu care putem vorbi.

Bianca de la Candy

Trebuie doar sa o conectati la un smartphone (sau tableta) in care aplicatia simply-Fi a fost descarcata.

In aplicatie exista functia “Vorbeste cu Bianca“, aceasta intelege vocea umana si va permite sa programati masina de spalat.

De exemplu, este posibil sa-i spuneti „ Hei, Bianca, vreau sa lansez un program de bumbac la 60°C, urmat de o uscare la 1000 rotatii/minut “. Ca raspuns, Bianca afirma ca intelege comanda si solicita utilizatorului confirmarea pentru a incepe programul.

In mod similar, o puteti intreba: „ Hei, Bianca, am o pata de ciocolata pe camasa “, ca raspuns, Bianca spune: „ Se amesteca o lingurita de sapun intr-un pahar de apa si se toarna peste pata. Se asteapta 30 de min, apoi mi se incredinteaza tricoul “.

In cazul in care va exista o pata cu origini necunoscute, Bianca va pune mai multe intrebari care vor identifica cel mai bine tipul de pata pentru a reusi sa propuna cel mai potrivit program.

Bianca de la Candy

Dialogul dintre utilizator si Bianca se desfasoara simultan: scris si oral (ca o conversatie intre oameni). Momentan limbile anuntate de cei de la Candy pentru Bianca sunt: italiana, franceza, engleza si germana.

Pana in prezent cu o masina de spalat conventionala utilizatorul trebuia sa se adapteze dispozitivului, alegand una dintre optiunile de spalare. Acum, cu Bianca, aparatul este cel care se adapteaza utilizatorului ascultandu-l si intelegandu-i nevoile.

Data lansarii oficiale a Biancai in Europa este luna octombrie 2017. Suntem cu adevarat curiosi sa o cunoastem pe Bianca.

Share.