Black Friday Miele: clienții și-au votat cele mai dorite reduceri

0

Espressoarele, aspiratoarele și mașinile de spălat, cele mai dorite echipamente premium.

Espressoarele, aspiratoarele și mașinile de spălat, cele mai dorite echipamente premium.

De pe 16 până pe 29 noiembrie, Miele reduce cu până la 36% prețurile produselor pe care clienții le-au votat drept cele mai dorite la această ediție. Astfel, dintre cele peste 900 de voturi, majoritatea clienților a ales stația de călcat, Fashion Master, drept cel mai dorit produs. Staţia de călcat, B 3847 Fashion Master, este dotată cu masă, fier de călcat cu talpă de tip fagure, talpă antiaderentă şi Steamer.

Tot în topul preferinţelor s-au clasat, aşa cum era de aşteptat, maşinile de spălat rufe şi uscătoarele. Modelele Miele, având tambur de tip fagure de miere, asigură o spălare eficientă, protejând, în acelaşi timp, hainele.

Curățenia locuințelor este, de asemenea, importantă pentru clienții Miele, care au adăugat în topul preferințelor de Black Friday aspiratoarele. Cel mai votat este modelul dedicat caselor cu animale de companie, ce include o perie Turbo, perfectă pentru îndepărtarea părului de câine și pisică, precum și un filtru activ AirClean pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute.

Și, pentru că o clipă de relaxare după o zi de curățenie merită savurată alături de o cafea delicioasă, espressoarele Miele completează topul celor mai dorite reduceri de Black Friday. Modelele votate sunt cele free standing, ce oferă experiența uneia dintre cele peste 20 de rețete de cafea, dar și facilități specifice Miele, precum pre-încălzirea ceștilor, detartrarea automată, curățarea conductelor de lapte după fiecare preparare sau posibilitatea folosirii a 3 tipuri de cafea boabe.

Espressoarele, aspiratoarele și mașinile de spălat, cele mai dorite echipamente premium.

Campania de Black Friday va fi derulată în toate magazinele proprii și exclusive Miele, precum și la majoritatea partenerilor din rețeaua națională, de la eMAG Marketplace și până la magazinele partenere independente.

Produsele incluse în campania de Black Friday vor putea fi achiziționate, din magazinul online shop.Miele.ro, și cu opțiunea online de finanțare prin BRD Finance, în 20 de rate fără dobândă sau direct din showroom-urile proprii, cu ING Credit card, în 12 rate fără dobândă.

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.