Smoothie sau Milkshake? Blenderul Personal Breville Blend Active e perfect pentru ambele!

1

Breville Blend Active este un blender sport ce îţi oferă posibilitatea să prepari smoothie-uri de fructe, sucuri cu gheaţă, băuturi pentru micul dejun sau pentru sesiunile de antrenamente prin simpla apăsare a vasului.


Adaugă ingredientele preferate în sticla de 600 ml, ataşează capacul cu lame şi aşează-l pe unitatea blender-ului. Pentru a fixa blenderul răsuceşte vasul spre stânga şi vei avea mâinile libere ca să faci altceva, în timp ce Breville Blend Active îţi prepară băutura favorită. Când băutura este amestecată, înlocuieşte capacul cu lame cu capacul de băut şi eşti gata de plecare!

Sticla de 600ml este realizată din Tritan, un material extrem de durabil, ce nu conţine BPA (Bisfenol A), rezistent la pete, gusturi şi mirosuri. Sticla rezistă la utilizări repetate şi poate fi curăţată în maşina de spălat vase. Poate fi transportata în orice tip de suport, la bicicletă, în maşină sau la sala de fitness. Capacul este ermetic.

Breville Blend Active

Lamele sunt din oţel inoxidabil, se pot monta şi demonta foarte uşor pentru a fi folosite sau spălate chiar în maşina de spălat vase.

Breville Blend Active

Specificații tehnice complete. Aflati pretul aici:

Greutate1.6 kg
Garantie2 ani
Dimensiuni23 x 16 x 24 cm
AccesoriiAnsamblu de lame din inox, capac sport
Alte functiiRezistent termic si la socuri, rapid si usor de folosit, actionare prin apasarea vasului, picioruse antialunecare
Putere250W
VasRecipient de Tritan™ Copolyester fara BPA
Volum600 ml
Material lameLame inox pentru gheata

 

 

 

Share.