Blizzard CX1: primul aspirator fara sac de la Miele

0

IFA a fost intotdeauna pentru producatorul german Miele locul de lansare al unora dintre cele mai importante produse ale sale. Anul acesta, Miele a lansat primul sau aspirator fara sac: Blizzard CX1 – puternic, silentios si usor de utilizat.

Blizzard stabileste noi standarde in industrie in ceea ce priveste curatarea aspiratorului de praf. Cum? Printr-o noua tehnologie care separa praful fin de particulele mari prin adaugarea unui filtru in afara compartimentului pentru praf.

image

Mai mult, atat designul compartimentului de praf, cat si acela al compartimentului de particule, este gandit in asa fel incat murdaria sa nu atinga in niciun fel mainile celui care foloseste aspiratorul. Acest sistem de filtrare in mai multe etape se numeste Vortex Technology si a fost certificat de laboratoarela IBR din SUA.

Pretul aspiratorului este unul atractiv si pleaca de la 319 Euro, iar lansarea pe piata este programata pentru luna octombrie. Ca si in cazul celorlalte aspiratoare Miele, producatorul garanteaza o durata de viata de 20 de ani.

Blizzard CX 1 va fi lansat in doua variante cu doua motoare: EcoLine si PowerLine. EcoLine are o putere de 900 W, clasa energetica A, iar PowerLine are 1200W, clasa energetica C.

image

Cum functioneaza? Compartimentul de praf este tras pur si simplu din aspirator de maner, iar resturile sunt aruncate prin apasarea unui singur buton, fara sa se imprastie niciun fir de praf. Compartimentul cu particule fine poate fi de asemenea curatat usor, o data sau de doua ori pe an.

image

Blizzard pare sa fie un aspirator care respecta cu siguranta promisiunea si crezul companiei “Intotdeauna mai bine”. Vezi cum functioneaza in video-ul de mai jos intr-un demo facut chiar de unul dintre mostenitorii companiei, Dr. Markus Miele:

Share.