Complete C3 Comfort Boost Ecoline de la Miele

0

Unul dintre aspiratoarele puternice de pe piata este Complete C3 Comfort Boost Ecoline de la Miele. Functia Boost ii permite sa ajunga la 1200 de W in doar 20 de secunde.

Din gama Complete C3 Comfort Boost Ecoline de la Miele face parte si modelul Boost Parquet EcoLine. Acesta a fost creat special pentru suprafetele mai delicate, cum ar fi parchetul. Peria aspiratorului este confectionata din par natural, pentru a fi evitate urmele si zgarieturile.

Complete C3 Comfort Boost Ecoline de la Miele

Pe langa peria propriu-zisa, aspiratoarele din gama Complete C3 EcoLine mai sunt dotate si cu o perie pentru suprafete mai dure, SRD 20. Aceasta are perii densi si are o capacitate de aspirare de 111%.

De asemenea, aspiratorul mai are inca alte 3 accesorii: perie pentru tapiterie, duza pentru fante si o perie pentru suprafete reliefate. Aparatele sunt dotate cu 3 rotile care permit aspiratorului sa se roteasca la 360 de grade.

Sacul in care este colectat praful, Miele HyClean 3D Efficiency, are 9 straturi si o capacitate de 4,5 litri, cu 20% mai mult fata de modelele anterioare de la Miele.

Share.