Bosch la CES 2017

1

Bosch a prezentat cateva soluții inovatoare la CES 2017: casa inteligentă, orașul inteligent, mobilitate conectată, industrie 4.0 și tehnologia senzorilor.

bosch

Casa inteligentă: viața acasă devine mai ușoară și mai sigură

Sistemul pentru casa inteligentă face posibil controlul dispozitivelor conectate acasă printr-o singură aplicație. La CES, Bosch arată cum a perfecționat sistemul cu tehnologii precum detectoarele de fum și mișcare, ce pot prelua funcții suplimentare, și managerul de scenarii. Datorită acestuia din urmă, casa conectată devine și mai intuitivă. În plus, Bosch prezintă trei soluții noi pentru mai multă siguranță. Cu ajutorul camerei interioare 360° și a camerei exterioare Eyes, utilizatorii monitorizează ce se întâmplă acasă în orice moment, indiferent unde se află în lume.

Orașul inteligent: îmbunătățește calitatea vieții, eficiența energetică și siguranța

Când vine vorba de mobilitate, tehnologiile afișate includ sisteme de monitorizare a mediului și tehnologii de parcare conectată, precum și soluții pentru administrarea flotei, e-mobility și transport intermodal. În ceea ce privește energia, sunt prezentate stații de alimentare virtuale, sisteme de încălzire eficiente energetic, de încălzire a apei și de răcire, precum și tehnologii de stocare a energiei. Sistemele de securitate includ tehnologii de protecție împotriva incendiilor, sisteme de control al accesului și soluții de supraveghere video. Pentru clădirile rezidențiale, Bosch oferă tehnologii pentru case inteligente și aparate de uz casnic conectate.

bosch

Mobilitate conectată: mașina se transformă în asistent personal

Cum va arăta condusul unei mașini în viitor? Bosch si-a prezentat viziunea la CES 2017 cu noul concept car. Pe lângă mediul de acasă și de la serviciu, conectivitatea transformă mașina în al treilea spațiu de locuit. Cu ajutorul comunicării personalizate între mașină și șofer, serviciile complete cu performanțe din ce în ce mai ridicate vor putea fi operate în siguranță și pe viitor.

bosch

Share.