Cel mai bun cadou de nunta sau de casa noua: Braava Jet 240 de la iRobot

0

Distribuitorul oficial al produselor iRobot în România, Certus Mercatus RO SRL, a lansat noul mop robot Braava Jet 240. Produsul este disponibil pe site-ul www.irobot.ro și în magazinele partenere la pretul de 1089.00 RON.

Braava Jet 240

Braava Jet 240 îndepărtează murdăria și petele din spațiile mici cum sunt bucătăriile si băile de până la 25 mp. Este foarte usor (cantareste putin peste 1Kg) si se „furiseaza“sub dulapurile de bucătărie sau în jurul vasului de toaletă.

Braava Jet 240

Braava Jet 240 are un rezervor de apa cu o capacitate de 150 ml care dispenseaza apa prin pulverizator in modul de curatare mop umed si mop usor umed.

Braava Jet 240

Vine in pachet cu 3 tipuri de lavete:

  • Laveta de unică folosință pentru curățare umedă – curățare prin trecere triplă potrivită pentru murdarie și pete pe podele dure ca cele din lemn masiv (parchet dur), gresie sau piatră
  • Laveta de unică folosință pentru curățare ușor umedă – curățare printr-o singură trecere pentru praf si murdărie de parchet, gresie sau piatră
  • Laveta de unică folosință pentru curățare prin măturare – curățare prin trecere liniară pentru a aduna praful, murdăria și chiar părul animalelor de pe toate suprafețele dure.Braava Jet 240

Cum functioneaza? Atașați laveta de curățare dorită și apăsați butonul “CLEAN”. Braava curăță în jurul obstacolelor din calea sa și curăță de-a lungul mobilierului sau pereților. Are inclusiv senzori contra căderii de pe scări, iar sistemul de navigare iAdapt 2.0, nu lasa niciun cm de podea murdara. Braava Jet isi identifica pozitia din camera și locurile care trebuiesc curatate si dupa ce a terminat de curatat revine exact la locul in care a început curatarea. Pulverizatorul si capul de curatare cu vibrații ajută la îndepărtarea eficientă a murdăriei și petelor în timp ce lavetele adună și rețin resturile. Atunci când robotul a terminat curățarea, pur și simplu plasați robotul deasupra coșului de gunoi și apăsați butonul de “scoatere” pentru a arunca laveta în coșul de gunoi.

Braava Jet 240

iRobot Braava poate oferi două moduri de curățare. Matura si Mop.

Modul matura servește pentru a îndepărta praful, părul, părul de animale și murdăria fina de pe toate tipurile de podele cu suprafață dura, chiar și în zone spațioase. Murdăria se lipeste de cârpă din microfibră albă pe care aveți posibilitatea să o scuturati cu ușurință atunci când curățenia este terminata. Când matura, Braava se mișcă în jurul camerei în linii lungi, înainte și înapoi, tot timpul, înainte și înapoi, etc.

Modul mop este conceput pentru a curăța podele cu suprafata dura. Braava se mișcă în linii scurte, întotdeauna la dreapta, încoace și încolo, la stânga, încoace și încolo, în față, in mod repetitiv. Datorită acestei tehnici, este capabil sa elimine în mod eficient grăsimea, praful și chiar diverse pete. Puteți crește eficiența mopului prin adăugarea rezervorul PRO-CLEAN, care este parte a modelului Braava 380.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale robotului Braava este modul de lucru silențios. Braava este acționat de un motor electric liniștit, care garantează faptul că aproape nu veți auzi Braava lucrand, de aceea, este alegerea ta dacă vei citi o carte sau vei dormi în timpul curățeniei. Un lucru este sigur, acela că Braava nu te va deranja.

Braava Jet 240

Clienții pot descărca, de asemenea, aplicația iRobot HOME disponibilă pentru sisteme de operare Android și iOS. Conexiunea functioneaza la nivel Bluetooth si se ocupa de urmatoarele functii: START sau STOP, actualizarea software-ului robotului cu cea mai recenta versiune, setarea regimului de dozare a apei pentru diferite tipuri de curatare, inceperea unei curatari locale.

Braava Jet 240

Braava Jet 240 vine echipat cu un acumulator litiu-ion si un încărcător pentru baterie. Produsul functioneaza 1 ora si jumatate, dupa care are nevoie de incarcare.

Vezi cum functioneaza in video-ul de mai jos:

Share.